Jastëkë Luksoze prej Liri për Dhomën e Gjumit Modern - Tekstil i Prodhuar në Itali

21 Produkte
Viadurini Textile
lek 6.699,26 lek 8.374,06  - 20%
Viadurini Textile
lek 11.589,70 lek 14.487,14  - 20%
Viadurini Textile
lek 8.776,02 lek 10.970,02  - 20%
Viadurini Textile
lek 5.024,44 lek 6.280,55  - 20%

Lidhje jastëkësh prej jastëkësh për jastëkë dhe shtretër, 100% të bëra në Itali zejtari të tekstilit.

Rastet prej jastëkësh prej liri të ofruara nga Viadurini do t'ju lejojnë të pushoni në liri të butë dhe luksoz .
Rastet tona të jastëkëve janë ideale për jastekët dhe shtretërit e shtëpisë tuaj të projektimit.

Ky material vlerësohet shumë për përdorimin e tij sepse për nga natyra, është hipoallergjik, antibakterial dhe higjienik falë fuqisë së tij absorbuese dhe të shpejtë të avullimit dhe gjithashtu nuk e mban papastërtinë kur lahet falë strukturës së tij.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë