Pasqyra Barok në Madhësi të Madhe ose të Vogël - E Bërë në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
29 Produkte
Viadurini Decor
lek 89.605,98 lek 104.457,25  - 14%
Viadurini Decor
lek 81.632,15 lek 108.543,85  - 25%
Viadurini Decor
lek 94.190,94 lek 125.288,90  - 25%
Viadurini Decor
lek 91.101,07 lek 121.102,63  - 25%
Viadurini Decor
lek 125.089,55 lek 154.493,07  - 19%
Viadurini Decor
lek 89.605,98 lek 125.089,55  - 28%
Viadurini Decor
lek 188.381,87 lek 250.577,79  - 25%
Viadurini Decor
lek 125.089,55 lek 158.679,33  - 21%
Viadurini Decor
lek 85.220,38 lek 104.457,25  - 18%
Viadurini Decor
lek 119.308,52 lek 158.679,33  - 25%
Viadurini Decor
lek 141.336,25 lek 187.983,18  - 25%
Viadurini Living
lek 131.966,99 lek 197.950,49  - 33%
Viadurini Living
lek 93.792,25 lek 140.738,20  - 33%
Viadurini Living
lek 218.084,41 lek 327.126,62  - 33%
Viadurini Living
lek 215.592,59 lek 323.438,73  - 33%
Viadurini Living
lek 388.824,18 lek 583.286,11  - 33%
Viadurini Living
lek 579.299,19 lek 868.948,78  - 33%
Viadurini Living
lek 725.619,08 lek 1.088.428,63  - 33%
Viadurini Living
lek 1.001.613,48 lek 1.502.470,06  - 33%

Pasqyra barok me një formë katrore, drejtkëndëshe ose ovale për një shtëpi apo zyrë luksoze të bërë në Itali

Pasqyrat  barok që do të gjeni në zgjedhjen tonë janë kryesisht në stilin barok ose karakterizohen nga gdhendje dhe mjeshtëri komplekse.

Qëllimi kryesor i stilit barok është pikërisht mahnitja me zbukurime të përsosur dhe imagjinare, me kompozime komplekse dhe të gjalla, të gjitha të frymëzuara nga personalitete të mëdha të së kaluarës.

Ky stil barok është pikërisht ajo që ne dhe artizanët tanë përpiqemi të përsërisim, duke ju ofruar modele të ndryshme të pasqyrave barok, të gjithë dëshmitarët e prodhuar në Itali, dhe me një gamë të gjerë të përfundimeve të bëra me dorë.

Kornizat e arta dhe  argjendi në dru janë tipari kryesor që i bën këto pasqyra një copë mobilje unike dhe luksoze. Ideale për ambiente të mëdha dhe të ndritshme, por edhe për zyra me karakter të fortë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në