Rubinete Kuzhine - Made in Italy

20 Produkte
Viadurini Taps
Lekë 17,155 Lekë 21,443  - 20%
Viadurini Taps
Lekë 23,859 Lekë 29,823  - 20%
Viadurini Taps
Lekë 24,384 Lekë 30,481  - 20%
Viadurini Taps
Lekë 34,769 Lekë 43,461  - 20%
Në këtë seksion të dyqanit tonë online do të gjeni shumë ide për çezmat e rubinete kuzhinës për një kuzhinë të projektimit dhe rubinetat e lavamanit të dobishëm dhe praktikë.

Mund të jetë një rubinet muri ose dush, ose një mikser më praktik për të larë tërë sipërfaqen, ose një model industrial. Ka vërtet shumë lloje për të cilat jeni të kujdesshëm në bërjen e zgjedhjes përfundimtare dhe vlerësoni se cila mund të jetë zgjidhja më efektive për nevojat tuaja.
Në dyqanin online viadurini do të gjeni propozime për mobilimin e të gjithë shtëpisë, nga kuzhina deri tek dhomat e gjumit. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë mundësinë për të furnizuar tërë shtëpinë tuaj në një mënyrë praktike, të lehtë dhe moderne, në respekt të plotë të cilësisë së bërë në Itali. Një shërbim i plotë dhe i patëmetë për t'ju ofruar vetëm më të mirët në treg.
Seksioni i çezmave të kuzhinës nuk është shumë larg, ju këshillojmë të shfletoni katalogun tonë dhe të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.
Në viadurini do të gjeni markat më të mira të rubinetave të kuzhinës si Paini dhe Fir Italia.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro