Divane Moderne -Dizajni për Dhomën tuaj të Jetesës

91 Produkte
Viadurini Living
Lekë 550,335 Lekë 611,484  - 10%
Viadurini Living
Lekë 419,874 Lekë 466,527  - 10%
Viadurini Living
Lekë 250,045 Lekë 277,827  - 10%
Viadurini Living
Lekë 361,414 Lekë 401,571  - 10%
Viadurini Living
Lekë 234,505 Lekë 260,561  - 10%
Viadurini Living
Lekë 269,877 Lekë 299,863  - 10%
Viadurini Living
Lekë 276,981 Lekë 307,756  - 10%
Viadurini Living
Lekë 463,090 Lekë 514,544  - 10%
Viadurini Living
Lekë 564,543 Lekë 627,270  - 10%
Viadurini Living
Lekë 699,666 Lekë 777,407  - 10%
Viadurini Italian Sofas
Lekë 65,934 Lekë 73,260  - 10%
Viadurini Living
Lekë 102,341 Lekë 113,713  - 10%
Viadurini Living
Lekë 139,489 Lekë 154,988  - 10%
Viadurini Living
Lekë 124,911 Lekë 138,790  - 10%
Viadurini Living
Lekë 34,558 Lekë 38,398  - 10%
Viadurini Living
Lekë 153,623 Lekë 170,692  - 10%
Viadurini Living
Lekë 85,174 Lekë 94,637  - 10%
Viadurini Living
Lekë 1,273,312 Lekë 1,414,791  - 10%
Viadurini Living
Lekë 213,341 Lekë 237,045  - 10%
Viadurini Living
Lekë 249,823 Lekë 277,581  - 10%
Faqe 1 të 2

Divane moderne të projektimit në lëkurë ose pëlhurë të heqshme 100% të bëra në Itali: dhomë luksoze e jetesës.

Në këtë pjesë ne ju ofrojmë divane më të mira moderne për dhomën tuaj të jetesës. Madhësi, ngjyra dhe përfundime të ndryshme për tu përshtatur më mirë me stilin e shtëpisë tuaj.
Divan, mbreti i padiskutueshëm i dhomës së ndenjes në çdo shtëpi. Pjesa e mobiljeve ku mund të pushoni pas një dite të gjatë në punë ose mblidhni miq për të parë filmin që sapo keni blerë DVD.

Për ata që e duan një divan që përshtatet me nevojat në ndryshim, ne propozojmë divane modulare My Home sime në linjë ose me qoshe. Rehati dhe butësi maksimale në jastekët komodë të sediljeve. Në vend të kësaj, për një formë më klasike ka divanët prej lëkure ose pëlhure të firmosur nga Grilli me ngjyrë antike rozë ose jeshile për veshjen. Një strukturë e mrekullueshme prej druri e mbuluar me elegancë dhe përsosje.

Nga ana tjetër, nëse jeni adhurues i modernitetit dhe doni të mobiloni zonën tuaj të jetesës me një divan shumë origjinal, hidhini një sy divanit lëkundës të bërë nga Solid Surface me ngjyrën e dyfishtë të personalizueshme për t'ju bërë të ndjeheni emocionin e ndjenjës në Hënë.
Një përmendje e veçantë gjithashtu për divan e bëra prej pleksigla transparente ose të tymosura të Koleksionit Living Viadurini në të cilën materiali duket se riprodhon palosjet e rrobave.

Farë po pret? Ejani dhe zgjidhni divanin që i përshtatet më së miri personalitetit tuaj, çdo dëshirë juaj do të plotësohet!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro