Made in Italy

Traineri në natyrë për 2 persona, në lëkurë ose pëlhurë - Mara

 • Made in Italy
 • Kod: MARASOFA
Lekë 318,772
Material polietileni dhe pëlhura
Masat L 180 x P 94 x H 82 cm
Koha e dërgimit 2/3 javë pune
Divani dy-vendësh MARA , i dizajnuar nga Lorenza Bozzoli, është një produkt i prodhuar në Itali . Tekstura e saj unike mbulon të gjithë strukturën, frymëzuar nga thurja artizanale e lëkurës. Jastëkët i japin rehati absolute sediljes: të papërshkueshëm nga uji dhe të këmbyeshëm , për më tepër, i bën ato perfekte për jashtë. Mara është një koleksion i kompletuar nga kolltuku dhe pouf.
Struktura e tij është prej polietileni , ndërsa jastëkët (përfshihen 4 jastëkë) prej lëkure ose pëlhure.

Ngjyrat e disponueshme:
 • strukturë e bardhë qumështore dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • Struktura jet e zezë dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • strukturë gri elefant dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • Struktura gri balte dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • Struktura kafe me çokollatë dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • struktura gri pëllumb dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe Londër / blu;
 • strukturë lëkure sofër dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe london / blu;
 • strukturë lëkure dhe jastëkë lumi me rërë / tokë portokalli / kafe london / blu;
Mirëmbajtja dhe pastrimi:
 • Për të parandaluar ngjitjen e pluhurit dhe papastërtisë në sipërfaqet plastike, pastroni periodikisht produktet me një leckë të lagur dhe sapun të lëngshëm neutral të holluar në ujë;
 • Shmangni përdorimin e etanolit ose lëngjeve që përmbajnë, edhe në sasi të vogla, aceton, trikloretilen ose amoniak (tretës në përgjithësi);
 • Rekomandohet përdorimi i një degreaser. Spërkateni produktin e pastrimit në sipërfaqe, fërkojeni me një leckë të lagur dhe shpëlajeni tërësisht me ujë (mundësisht me larës me presion);
 • Për njollat e forta përdorni një rondele me presion të lartë. Rekomandojmë vetëm përdorimin e shkumës melamine - Scotch-Brite® Easy Eraser ose të ngjashme, për ngjyrën e bardhë, pasi është pak gërryes;
 • Versioni me llak është i përshtatshëm edhe për përdorim të jashtëm, megjithatë është më i ndjeshëm ndaj gërvishtjeve, pastrohet periodikisht me një pastrues smalti, duke e fërkuar butësisht me një leckë të butë / leshi pambuku.
 • Jastëkët mund të pastrohen me një leckë të lagur, sapun të lëngshëm neutral dhe ujë.
 • Për pjesët metalike, përdorni detergjentë të veçantë.
Paralajmërime:
 • Mbajeni larg burimeve të tepërta të nxehtësisë.
 • Shmangni çdo përdorim jo të duhur. Kur produkti duhet të zhvendoset, ngrijeni produktin nga toka për të shmangur dëmtimin.
 • Respektoni me kujdes udhëzimet e mirëmbajtjes dhe pastrimit;
Qëndrueshmëria dhe riciklimi:
Të gjitha produktet SLIDE janë 100% të riciklueshme . Përveç kësaj, produktet me ngjyrë gri, të zezë dhe çokollatë janë bërë nga polietileni i ricikluar. SLIDE ka një cikël të mbyllur prodhimi pa emetime të dëmshme për shëndetin dhe respekton rregullat e qëndrueshmërisë ekologjike. Mos e trajtoni produktin ose një pjesë të përbërësve të tij si mbetje shtëpiake, hidheni duke e dërguar në qendrat e grumbullimit të diferencuar.

NB Masat mund të pësojnë disa ndryshime
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro