Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Karrige për Zyrë - Dizajn Modern

Karrige zyre ergonomike me rrota për hartimin dhe komoditetin e Made in Italy në punë ose shtëpi.

Shtë thelbësore për të gjithë ata që ulen shumë orë në ditë në zyrë të kenë një karrige që u lejon atyre të qëndrojnë në këmbë me kurriz dhe të ndalen në një pozicion të saktë dhe të shmangin problemet e sjelljes.

Karriget e zyrave ergonomike të propozuara nga Viadurini janë të dizajnuara për të gjithë ata persona që punojnë në zyrë ose në shtëpi mbesin të ulur para një monitori për shumë orë në ditë dhe shumë shpesh nuk i kushtojnë vëmendje dhimbjeve që shfaqen në fund të ditë dhe mbrapa qafës së mitrës. Përveç karrigeve të rehatshme të zyrave dhe kolltuqeve duhet të jenë dizajni i bukur mbase sepse ne kalojmë shumë kohë në zyrë dhe kemi objekte të bukura përkrah tij ndihmon gjendjen shpirtërore dhe ndikon pozitivisht te mysafirët tanë.

dyqanin tonë online kemi dashur t'ju ofrojmë shumë ide për karriget e zyrave ergonomike dhe dizajnin e bërë në Itali.
Do artikull ka formën dhe elegancën e tij. Ju do të gjeni karrige ergonomike me ose pa rrota dhe forma origjinale me një dizajn modern për dhomën tuaj të takimit ose për dhomën tuaj të pritjes.
Karriget e zyrave ergonomike janë të rregullueshme në lartësi dhe thellësi, ato përshtaten në mënyrë të përkryer me peshën dhe formën tuaj, duke ju dhënë menjëherë rehati dhe komoditet ideal për të vazhduar punën tuaj. Si gjithmonë, ne zgjedhim vetëm më të mirën për ju, duke u siguruar që t'ju ofrojmë produkte cilësore dhe të dizajnit me çmime me të vërtetë të përballueshme.

Nëse keni nevojë mund të na kontaktoni me chat ose me telefon, stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të bëni blerjen tuaj në internet duke përgatitur një kuotë të personalizuar.