Tavolina Fikse Xhami - Made in Italy

  • :
  • : 5,0
Tavolina ngrënie moderne prej qelqi elegante dhe e rafinuar për të mobiluar dhomën e ngrënies me luks italian. Tavolina ngrënie qelqi për një prekje drite në shtëpinë tuaj arredimin e.
99 Produkte
Viadurini Living
lek 265.827,76 lek 372.178,79  - 29%
Viadurini Collection by BRICALE™
lek 800.672,81
Viadurini Living
lek 303.005,77 lek 424.208,08  - 29%
Viadurini Living
lek 72.761,26 lek 101.865,75  - 29%
Viadurini Living
lek 176.720,14 lek 247.388,26  - 29%
Viadurini Living
lek 246.790,23 lek 345.506,32  - 29%
Faqe 1 të 3

Tavolina qelqi ovale, drejtkëndëshe dhe katrore me një dizajn të bërë në Itali

Në këtë seksion ne paraqesim tavolinat moderne të ngrënies së qelqit dhe bashkëngjisim një udhëzues të vogël me disa arsye pse këto tavolina mund të jenë një blerje e shkëlqyeshme për dhomën tuaj të ngrënies dhe disa këshilla për pastrimin e tyre.

Pse duhet të zgjidhni midis një tavoline me një gotë ose një me një kristal?

Xhami dhe kristali i zbutur janë materiale të qëndrueshme dhe rezistente dhe janë ideale për tryezat e mëdha. Në mënyrë që të kthehet në qelq të zbutur, ky material i nënshtrohet një trajtimi termik, i cili e bën atë më të fortë. Xhami nxehet në temperatura të larta dhe ftohet në temperatura shumë të ulëta.
Dallimi kryesor midis kristalit dhe qelqit është prania e oksidit të plumbit, i cili e bën kristalin shumë më interesant sesa qelqi. Plumbi rrit dendësinë e qelqit. Në këtë mënyrë, qelqi bëhet afër diamanteve dhe ka të njëjtat tipare optike: drita që godet sipërfaqen e saj thyhet në një mënyrë më të fortë dhe më vendimtare, duke e bërë atë jashtëzakonisht të ndritshme. Ky efekt do të jetë më i fortë në përputhje me përqindjen e oksidit të plumbit që përmbahet në gotë: vetëm produktet e qelqit që përmbajnë të paktën 24% të oksidit të plumbit mund të konsiderohen kristal ose xham plumbi, sipas ligjit.
Ky material është i përshtatshëm për prodhimin e tryezave të rrumbullakëta dhe tavolinave drejtkëndëshe me diametra 120 cm, 160 cm dhe 180 cm. ose për tabela të personalizuara.

Avantazhet e qelqit dhe kristalit:

Dizajn i stilit të lartë
Mundësi të pafund të ngjyrave
Rezistencë e rëndë, e
fortë Mbështet ngarkesa të rënda
Qëndrueshme
Lehtë për tu pastruar
Eko-miqësore

Si të pastroni xhamat dhe majat e kristalit:

Çdo sipërfaqe kristali ose qelqi duhet të pastrohet me një leckë të lagur të lagur me sapun ose detergjent të lëngshëm, të holluar në ujë. Mos pastroni me detergjentë acetoni, me bazë amoniaku, të cilat mund të dëmtojnë sipërfaqen. Mos përdorni lëndë gërryese për ta pastruar, si detergjentë pluhuri, pastë gërryese ose pajisje pastrimi me sipërfaqe të ashpër. Mos vendosni në kontakt me objekte të mprehta. Thani sipërfaqen me gazeta. 
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në