Gotë - Rrota Luksoze dhe Karafila të Bëra në Itali

91 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 18.040,81 lek 23.453,05  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 5.781,03 lek 7.515,34  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.558,79 lek 16.326,43  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.558,79 lek 16.326,43  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.575,15 lek 9.847,69  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.558,79 lek 16.326,43  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 6.977,10 lek 9.070,24  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 5.781,03 lek 7.515,34  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 11.960,76 lek 15.548,99  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.475,47 lek 9.718,11  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.874,16 lek 10.236,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.874,16 lek 10.236,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 5.183,00 lek 6.737,89  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 11.761,41 lek 15.289,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 8.771,21 lek 11.402,59  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 4.684,63 lek 6.090,02  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 6.179,73 lek 8.033,64  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 11.761,41 lek 15.289,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.874,16 lek 10.236,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.874,16 lek 10.236,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.645,38 lek 21.639,00  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.475,47 lek 9.718,11  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.475,47 lek 9.718,11  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 11.761,41 lek 15.289,83  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.156,83 lek 17.103,87  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.076,78 lek 9.199,81  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.076,78 lek 9.199,81  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 7.076,78 lek 9.199,81  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.645,38 lek 21.639,00  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 11.462,39 lek 16.047,34  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 16.745,05 lek 23.423,15  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 6.179,73 lek 8.671,55  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 11.960,76 lek 16.745,05  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 13.156,83 lek 18.439,49  - 29%
Viadurini Kitchen
lek 12.259,78 lek 17.143,75  - 28%
Viadurini Kitchen
lek 12.259,78 lek 17.143,75  - 28%
Faqe 1 të 2

Gotë, gota dhe karafila prej kristali dhe qelqi të dekoruar për tryezën dhe shtëpinë

Për një tryezë të shkëlqyeshme dhe të këndshme së bashku me një set darke prej porcelani elegante, nuk mund të mungojnë syzet dhe gotat kristal. Versace Home mendoi edhe për këtë, duke krijuar një koleksion në të cilin kristali është protagonisti absolut.

Gota të mrekullueshme për ujë, verë të kuqe dhe të bardhë, flaut delikate për shampanjë me dekorime të arta në buzë dhe një kokë të vogël të Medusa në rrjedhin për të përgatitur tryezën për drekë ose darka. Por gjithashtu syze për darkën për të pirë një pije të gjatë, një uiski ose një çaj të nxehtë, të zbukuruar të gjithë me një brez të artë në qendër me ikonën e Medusa.

Zbuloni Koleksionin shkëlqyes të Crystal nënshkruar Versace Home dhe zgjidhni elemente që bashkohen më së miri me tryezën tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në