Një Përmbledhje e Shtypit për tu Zbuluar

Hapësirat që na permbajn janë të shumta: rubrikat e gazetave; Kopertinat e revistës; faqet e faqeve të internetit të sektorit. Për ne ato janë të rëndësishme sepse përmes fjalëve të tyre ne mund të tregojmë aventurën tonë në botën e-commerce dhe falë imazheve ne mund t'i përhapim produktet tona në të gjithë botën. Në këtë hapësirë ​​ne i ndajmë të gjitha me ju!

Qershor, Korrik, Gusht 2023

Janar, Shkurt, Mars, Prill 2023

Shtator, Tetor, Nëntor, Dhjetor 2022

Qershor, Korrik, Gusht 2022

maj 2022

Prill 2022

Mars 2022

shkurt 2022

janar 2022

dhjetor 2021

Nëntor 2021

korrik 2021

Qershor 2021

Prill 2021

mars 2021

Viti 2020

Viti 2019

Viti 2016 - 2017 - 2018

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro