26 Produkte
Viadurini Night Design
Lekë 144,171 Lekë 160,190  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 265,411 Lekë 294,901  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 112,437 Lekë 124,930  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 101,120 Lekë 112,355  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 55,923 Lekë 62,136  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 67,684 Lekë 75,205  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 73,676 Lekë 81,862  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 56,071 Lekë 62,301  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 114,361 Lekë 127,067  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 68,720 Lekë 76,355  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 87,361 Lekë 97,068  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 61,840 Lekë 68,712  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 61,249 Lekë 68,054  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 103,783 Lekë 115,314  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 59,917 Lekë 66,575  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 87,065 Lekë 96,739  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 118,503 Lekë 131,670  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 89,284 Lekë 99,205  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 62,284 Lekë 69,205  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 60,435 Lekë 67,150  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 85,142 Lekë 94,602  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 53,778 Lekë 59,753  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 55,183 Lekë 61,314  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 86,843 Lekë 96,492  - 10%

Krevat një piazza dhe gjysma hekuri i punuar për dhoma gjumi me një stil modern dhe klasik të dizajnit Made in Italy.

Viadurini Notte Collection ofron një linjë ekskluzive dhe unike të shtretërve të vegjël me hekur të farkëtuar.
Shtrati me dy dyshe është i dedikuar për ata që zgjedhin rehati.
Hekuri i farkëtuar ka karakteristikën e mrekullueshme të marrjes së çdo forme, madje edhe më të rafinuar dhe romantike.

Origjinaliteti dhe cilësia e lartë janë të garantuara nga marka sepse produktet janë punuar me dorë nga artizanë të aftë, të kujdesur për çdo detaj dhe janë prodhuar të gjitha në Itali.
Ekzistojnë shumë aspekte të personalizueshme siç është ngjyra në të cilën ju mund të zgjidhni nga nuanca më të lehta deri tek ato më intensive, si kafe, gri dhe e zezë, për të përmbushur pritjet e të gjithë klientëve.
Gjithashtu për ata që duan të ëndërrojnë dhe duan një dhomë gjumi princeshe në stilin perfekt Shabby Chic mund të zgjedhin padyshim një shtrat të tendës së hekurt të punuar.

Zgjidhni shtratin me stilin që i përshtatet më së miri shijeve tuaja dhe nëse keni nevojë për informacione ose sqarime të mëtejshme, ju lutemi na kontaktoni në adresën tonë të postës elektronike ose numrin tonë të telefonit. Stafi ynë do të jetë i kënaqur t'i përgjigjet pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojë në blerjen tuaj në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro