Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesore Zyre - Bërë Prej Lëkure në Itali

Aksesorë prej zyre lëkure të dobishëm për të pasur një tavolinë të kujdesshëm dhe të organizuar gjithmonë: shporta dhe tavolina.

Materiali i zgjedhur për t'i bërë ato është lëkure.

Në fakt, një aksesor në lëkurë të punuar me dorë i jep mjedisit elegancë dhe vëmendje deri në detaje.
Lëkura është një material i rafinuar dhe jashtëzakonisht rezistent me kalimin e kohës. E përkryer si një material për aksesorët tanë të prodhuar plotësisht në Itali.
Në mesin e propozimeve tona mund të gjeni shporta të bukura të rrumbullakëta dhe katrore, që tavolina juaj të jetë e lirë nga kutitë e zeza, ose tavolinat dhe pads e miut.

Shtë detaji që e bëjnë ndryshimin dhe Viadurini Collezione Cuoio e di atë. Në fakt, ajo ofron pajisje të lezetshme për zyra ideale për ambiente retro, të cilësisë së mirë dhe klasike.
Kontaktoni me ne për të zbuluar ofertat tona më të mira!