Shandan Antik dhe Modern i Bërë nga Kristali, Qelqi, Druri dhe Hekuri - i Bërë në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
37 Produkte
Viadurini Living
lek 11.163,37 lek 15.150,29  - 26%
Viadurini Living
lek 26.413,33 lek 34.885,53  - 24%
Viadurini Living
lek 38.075,07 lek 50.334,84  - 24%
Viadurini Living
lek 12.359,44 lek 16.246,70  - 24%
Viadurini Living
lek 23.223,80 lek 29.602,86  - 22%
Viadurini Lighting
lek 8.870,89 lek 12.459,12  - 29%
Viadurini Decor
lek 15.947,67 lek 23.921,51  - 33%
Viadurini Decor
lek 16.246,70 lek 24.419,88  - 33%
Viadurini Decor
lek 21.330,01 lek 31.995,02  - 33%
Viadurini Decor
lek 17.642,12 lek 26.513,01  - 33%
Viadurini Decor
lek 31.197,64 lek 46.846,29  - 33%
Viadurini Decor
lek 15.548,99 lek 23.323,47  - 33%
Viadurini Decor
lek 21.728,70 lek 32.593,06  - 33%
Viadurini Decor
lek 33.589,78 lek 50.434,51  - 33%
Viadurini Decor
lek 36.978,67 lek 55.517,84  - 33%
Viadurini Living
lek 42.261,33 lek 59.205,73  - 29%
Viadurini Decor
lek 14.352,91 lek 20.133,94  - 29%
Viadurini Decor
lek 17.941,13 lek 25.117,59  - 29%

Shandanët klasikë dhe modernë në kristal, qelqi, dru dhe argjend - Made in Italy

Në këtë pjesë do të zbuloni lajmet më interesante dhe propozimet mëmira për shandanët.

Klasa e përjetshme e shandanëve me forma klasike dhe moderne; pajisje unike për të përmirësuar qirinjtë e rrjedhin dhe për ta bërë çdo mbrëmje shandani një mundësi unike për një aksesor të çmuar me një stil unik.

Krijoni një atmosferë romantike dhe relaksuese me  shandanë projektuesi. Skulptura të vogla me forma origjinale dhe fuqi të fortë dekorative, të afta të bëjnë përshtypje dhe ndriçim të çdo ambienti me elegancë.

Objekt nga e kaluara, sot shandani ështëpjesë e gjobitur e mobiljeve me një aromë romantike. Përveç mbajtësve klasik të qirinjve me tre krahë, në stilin e plotë të shekullit XIX, ekzistojnë kandela moderne, minimale dhe të stilizuara ose të veçanta për shpirtrat më krijues. E përkryer për ndriçimin e darkave me shandanë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në