Lavamane në Rrëshirë me Ngjyra të Kualitetit të Lartë - Prodhuar në Itali

69 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 32.991,75 lek 45.151,85  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 32.991,75 lek 45.151,85  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 32.991,75 lek 45.151,85  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 157.582,93 lek 215.891,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 56.713,90 lek 66.980,23  - 15%
Viadurini Bathroom
lek 43.357,74 lek 50.534,19  - 14%
Viadurini Bathroom
lek 37.277,69 lek 49.537,45  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 30.798,94 lek 41.065,25  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 30.798,94 lek 41.065,25  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 30.798,94 lek 41.065,25  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 38.872,45 lek 51.730,26  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 153.895,04 lek 223.167,74  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 220.177,54 lek 304.102,18  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Viadurini Bathroom
lek 39.171,46 lek 46.746,61  - 16%
Faqe 1 të 2

Lavamanët modernë dhe klasikë të rrëshirës me nënën e margaritarit, agatit, kuarcit dhe ametistit.

Lavaman countertoprrëshirë me ngjyrë për ata që nuk duan të heqin dorë nga ngjyra edhe në banjë, rrëshirë dhe pellgjet e perlave për t'i dhënë një elegancë mobiljeve të banjës ose për ata që duan gurët që përdoren pellgjet e rrëshirës. me agat  kuarc dhe ametist.
Format ndryshojnë nga forma klasike rrethore në formën më të veçantë ovale ose katrore. Këto lavamanë janë pjesë unike të bëra me dorë.

Zbuloni të gjithë koleksionin në katalogun tonë online dhe nëse keni ndonjë dyshim, mos hezitoni të na kontaktoni përmes adresës tonë të emailit, numrit të telefonit ose bisedës tonë.
Stafi ynë do të jetë i lumtur t'u përgjigjet pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes. Ne gjithashtu mund të bëjmë kuotime të personalizuara për produktet që ju pëlqejnë më shumë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në