Karrige Kopshti Metalike dhe Alumini - Made in Italy

  • Komente :
  • : 5,0
119 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 85.419,72 lek 128.179,42  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 104.058,56 lek 156.087,85  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 95.287,35 lek 142.931,01  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 97.679,49 lek 119.036,41  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 108.244,82 lek 128.733,59  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 104.556,93 lek 124.657,96  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 109.540,58 lek 115.989,42  - 6%
Viadurini in the Garden
lek 130.172,87 lek 153.934,90  - 15%
Viadurini in the Garden
lek 152.001,25 lek 179.904,69  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 58.807,05 lek 86.446,35  - 32%
Viadurini in the Garden
lek 234.530,45 lek 302.945,97  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 155.190,78 lek 178.484,35  - 13%
Viadurini in the Garden
lek 56.514,56 lek 67.458,65  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 109.241,56 lek 154.030,59  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 237.121,95 lek 288.807,36  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 131.568,29 lek 165.414,24  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 116.418,00 lek 164.149,38  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 136.850,96 lek 173.284,42  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 122.896,74 lek 184.394,95  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 82.828,22 lek 124.292,16  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 76.150,13 lek 114.225,21  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 189.278,94 lek 219.180,82  - 14%
Viadurini in the Garden
lek 131.568,29 lek 170.106,84  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 237.121,95 lek 297.000,47  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 81.333,13 lek 117.933,04  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 175.025,71 lek 226.760,95  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 55.816,85 lek 68.360,69  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 71.365,83 lek 87.293,58  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 22.326,75 lek 32.373,77  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 45.052,17 lek 65.325,65  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 55.218,82 lek 68.360,69  - 19%
Viadurini in the Garden
lek 130.671,24 lek 182.899,87  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 238.517,37 lek 332.110,27  - 28%
Viadurini in the Garden
lek 100.171,32 lek 150.306,81  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 200.342,63 lek 300.513,95  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 106.351,04 lek 159.576,40  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 100.769,35 lek 151.203,86  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 115.720,29 lek 173.630,29  - 33%
Faqe 1 të 3

Karrige metali, çeliku dhe alumini për kopsht ose ambiente të jashtme të prodhuara në Itali

Të Metal karrige kanë një cilësi të dyfishtë: ata janë rezistente dhe ata janë të lehta, ideale sidomos për jashtë, të përsosur për pranverë dhe verë. Viadurini ofron një linjë  karrigesh kopshtesh në çelik të galvanizuar, të disponueshme në ngjyra të ndryshme, nga ato më të ndriturat deri tek ato më të zbuturat, të papërshkueshme nga shiu dhe të grumbullueshme: asgjë më praktike!

karrige kopshti metalike janë në gjendje për të kombinuar praktike dhe një dizajn modern, duke i bërë ata të përsosur për karakterizimin e hapësirave të punës apo shtëpinë tuaj. Viadurini ka zgjedhur për ju produkte që garantojnë standardet më të larta për sa i përket rehati dhe rezistencë. Në internet do të gjeni propozime të shumta për  karrige alumini dhe metali, me ngjyra dhe mbulesandryshme për tu përshtatur më mirë me pjesën tjetër të mobiljeve.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në