Enë gatimi dhe bakri dhe çelik inox - Prodhuar në Itali

61 Produkte
Viadurini Kitchen
Lekë 25,893 Lekë 28,770  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 17,880 Lekë 19,867  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,206 Lekë 14,674  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,868 Lekë 10,964  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 79,238 Lekë 88,042  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 59,354 Lekë 65,949  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 78,941 Lekë 87,712  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 59,873 Lekë 66,526  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 54,754 Lekë 60,838  - 10%
Faqe 1 të 2

Profesionalizmi në kuzhinë me enë gatimi bakri dhe çelik inox, tigan dhe tava.

Kur gatuani, qoftë në shtëpi apo në një restorant, aftësia e kuzhinierit është po aq e rëndësishme sa cilësia e mjetit të përdorur.

Në këtë seksion ju do të gjeni më të mirë të punuar me dorë kuzhinë mjete. Prodhimet tona janë të gjitha pjesë unike, secili objekt është i punuar me dorë dhe është bërë me vëmendjen më të madhe në detaje.

Tigan të përshtatshëm për gatim klasik në zjarre.

Ne ju këshillojmë të zgjidhni performancën e pakonkurueshme të bakrit nëse kërkoni njëtrajtshmëri gatimi dhe nxehtësie, të garantuar nga një material që është 
e qëndrueshme me kalimin e kohës dhe e aftë për të mbajtur gjithmonë të paprekura karakteristikat e saj.

Do të gjeni enë gatimi për të gjitha shijet:

  • tenxhere bakri ,
  • tenxhere prej çeliku inox ,
  • tava alumini ,
  • tenxhere prej gize ,
  • enë gatimi titaniumi .

Enë profesionale gatimi për një kuzhinë me një model modern dhe të cilësisë së mirë. Mjete profesionale kuzhine për përgatitjen e drekave dhe darkave me cilësi të lartë.

Kontaktoni shërbimin tonë Help Desk për çdo pyetje ose informacion, ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro