Tavolina e Konzolës së Dhomës së Ndenjes - Luksoze Italiane

Tavolina e konzolës së dhomës së ndenjes për të mobiluar hyrjen në shtëpi me një dizajn të rafinuar italian. Një tryezë funksionale konsol italiane, një stil me vëmendje në çdo detaj për një dhomë të gjallë që është gjithmonë në modë.
136 Produkte
Viadurini Living
lek 186.986,45 lek 249.381,73  - 25%
Viadurini Living
lek 307.491,05 lek 409.954,85  - 25%
Viadurini Living
lek 323.737,75 lek 431.583,87  - 25%
Viadurini Living
lek 54.122,42 lek 70.867,47  - 24%
Viadurini Living
lek 245.793,50 lek 344.071,03  - 29%
Viadurini Living
lek 83.824,96 lek 115.022,58  - 27%
Viadurini Living
lek 374.869,97 lek 508.033,04  - 26%
Viadurini Living
lek 87.811,86 lek 126.883,66  - 31%
Viadurini Living
lek 44.653,48 lek 68.774,34  - 35%
Viadurini Living
lek 80.037,38 lek 123.793,81  - 35%
Viadurini Living
lek 49.637,13 lek 69.173,03  - 28%
Viadurini Living
lek 63.292,32 lek 100.370,66  - 37%
Viadurini Living
lek 50.135,50 lek 79.439,34  - 37%
Viadurini Living
lek 91.599,44 lek 133.362,41  - 31%
Viadurini Living
lek 102.762,82 lek 168.546,96  - 39%
Viadurini Living
lek 74.754,71 lek 108.045,48  - 31%
Viadurini Living
lek 110.836,32 lek 161.470,19  - 31%
Viadurini Living
lek 148.612,36 lek 243.899,71  - 39%
Viadurini Living
lek 149.011,06 lek 244.497,74  - 39%
Viadurini Living
lek 86.914,81 lek 134.558,49  - 35%
Viadurini Living
lek 34.486,85 lek 53.424,71  - 35%
Viadurini Living
lek 45.949,24 lek 71.864,20  - 36%
Viadurini Living
lek 104.257,90 lek 171.038,79  - 39%
Viadurini Living
lek 170.341,08 lek 248.484,66  - 31%
Viadurini Living
lek 130.372,21 lek 191.471,74  - 32%
Viadurini Living
lek 62.694,29 lek 92.197,48  - 32%
Viadurini Living
lek 34.785,86 lek 57.112,60  - 39%
Viadurini Living
lek 52.128,95 lek 85.519,39  - 39%
Viadurini Living
lek 60.800,50 lek 99.772,62  - 39%
Viadurini Living
lek 56.813,58 lek 93.194,20  - 39%
Viadurini Living
lek 97.480,14 lek 159.875,41  - 39%
Faqe 1 të 3

Tabela konzollë jo të zgjerueshme të dizajnit italian: barok, klasik dhe modern.

En möbel som kan revolutionera utformningen av entrén eller en vägg som är tom, elegant. Dessutom finns det möjlighet att dekorera tangentbordet med en möbel som en spegel eller en modern målning.

Bland våra förslag kan du hitta konsolbord i barockstiltë zbukuruar me fund ari dhe argjendi për të dhënë një kontakt retro në zonën tuaj të jetesës.
Tabelat klasike të konzollave prej druri janë bërë prej druri natyral ose druri të pikturuar në të bardhë dhe gri.
Gjithashtu për ata që e duan një dizajn origjinal dhe unik tabelat e konzollave të bëra me bazën e gdhendur në gurin e Vicenza dhe pjesën e sipërme të xhamit transparent, por jo vetëm tabelat e konzollave të aluminit dhe kristalit për një zgjidhje të stilit industrial.

Zbuloni të gjithë katalogun në internet dhe na kontaktoni për çdo sqarim ose informacion që ju nevojitet. Stafi ynë do të jetë i kënaqur t'ju ndihmojë gjatë gjithë blerjes dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni pjesën e mobiljeve që përshtatet mirë me shtëpinë tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në