Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Stoolet e Kuzhinës Vintage - Vende Ideale për Relaksim dhe Komoditet

Stoolet e cilësisë së mirë të kuzhinës, për të rikrijuar vitet e 50-ta, 60-ta, 70-ta dhe 80-ta, stili i dizajnit industrial ose fshatar i viteve të kaluara.

A doni të rikrijoni kuzhinat klasike ose dhomat e jetesës të viteve 50 - 80? Kjo pjesë është për ju... stools kanë qenë gjithmonë kulmi i një kuzhine dhe dhomë të gjallë, ju mund të drekoni të qetë të ulur në një stool në dru, metal, pëlhurë ose lëkurë, rregulloni atë në lartësinë që dëshironi dhe pasi të keni përfunduar ju mund ta mbyllni atë dhe ta grumbulloni së bashku me të tjerët.

Ideale për rikrijimin e asaj atmosfere aperitiv në dhomën e ndenjes gjatë shikimit të televizorit, komoditetin dhe relaksin e bërë në Itali me një çmim të favorshëm.

Ju mund të kontaktoni shërbimin tonë Help Desk për të personalizuar porosinë tuaj dhe t'ju ndjekim hap pas hapi me këshilla dhe zgjidhje që kënaqin blerjen tuaj dhe përvojën tuaj në faqen tonë të tregtisë elektronike.