Stoolet e Barit Vintage - Relaksohuni dhe Rehatia për një Vendas në Itali

Stola me bar të cilësisë së mirë për të rikrijuar një atmosferë të viteve 1950 në pijetoren tuaj. Prodhuar me materiale të cilësisë së lartë për të siguruar komoditet dhe dizajn origjinal në mobilimin e lokalit tuaj.
18 Produkte
Viadurini Living
lek 15.449,31 lek 21.529,36  - 28%
Viadurini Living
lek 15.449,31 lek 21.529,36  - 28%
Viadurini Living
lek 29.602,86 lek 41.164,93  - 28%
Viadurini Living
lek 28.107,77 lek 39.171,46  - 28%
Viadurini Living
lek 31.795,67 lek 44.354,46  - 28%
Viadurini Living
lek 29.602,86 lek 41.164,93  - 28%
Viadurini Living
lek 28.107,77 lek 39.171,46  - 28%
Viadurini Living
lek 39.171,46 lek 50.932,88  - 23%
Viadurini Living
lek 55.019,47 lek 78.542,28  - 30%
Viadurini Living
lek 17.542,44 lek 22.825,10  - 23%
Viadurini Living
lek 14.552,25 lek 20.333,28  - 28%
Viadurini Living
lek 36.878,99 lek 51.530,92  - 28%
Viadurini Living
lek 33.888,80 lek 47.444,32  - 29%

Stilet e cilësisë së mirë apo të viteve 50, për të kujtuar stilin italian të rustikut dhe industriales së rehatshme.

Në këtë përzgjedhje mund të gjeni një zgjidhje të cilësisë së mirë si stilet e vogla natyrore të papërpunuara të drurit, të vlerësuara veçanërisht për mjediset fshatar dhe retro.

Nëse jeni duke kërkuar për një dizajn që kujton ditët e mira të vjetra të kaluara, kjo është pjesa e duhur: bar, pijetore ose qoshe juaj do të shkëlqejë me dritë të re me njërën nga këto stools. Materialet kërkohen në mënyrë që të jenë po aq të ngjashëm me ato të përdorura në vitet 50, 60, 70 dhe 80.

Për t'ju ndihmuar në kërkimin tuaj mund të kontaktoni shërbimin tonë Ndihmë Desk i cili do të jetë i lumtur t'ju shoqërojë në përvojën e hulumtimit dhe blerjes së produktit që plotëson më së miri nevojat tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në