Pasqyra Murale Drejtkëndëshe, Ovale ose Katrore - Made in Italy

  • Komente :
  • : 4,5
93 Produkte
Viadurini Decor
lek 23.522,81 lek 32.892,07  - 28%
Viadurini Decor
lek 54.022,74 lek 75.651,76  - 29%
Viadurini Living
lek 181.604,11 lek 249.596,02  - 27%
Viadurini Living
lek 147.117,28 lek 202.191,56  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 82.628,88 lek 104.357,58  - 21%
Viadurini Bathroom
lek 132.963,71 lek 167.948,92  - 21%
Viadurini Bathroom
lek 85.220,38 lek 107.547,11  - 21%
Viadurini Bathroom
lek 58.109,34 lek 73.558,63  - 21%
Viadurini Bathroom
lek 502.252,00 lek 652.857,83  - 23%
Viadurini Living
lek 77.645,23 lek 112.585,59  - 31%
Viadurini Decor
lek 31.795,67 lek 50.633,85  - 37%
Viadurini Living
lek 36.878,99 lek 52.029,29  - 29%
Viadurini Living
lek 21.429,68 lek 32.553,18  - 34%
Viadurini Living
lek 83.426,26 lek 111.534,03  - 25%
Viadurini Living
lek 83.426,26 lek 111.534,03  - 25%
Viadurini Decor
lek 134.458,81 lek 201.738,05  - 33%
Viadurini Decor
lek 95.586,36 lek 143.429,38  - 33%
Viadurini Decor
lek 95.586,36 lek 143.429,38  - 33%
Viadurini Living
lek 181.305,10 lek 264.930,70  - 32%
Viadurini Living
lek 396.000,64 lek 578.402,14  - 32%
Viadurini Living
lek 273.901,27 lek 400.087,22  - 32%
Faqe 1 të 2

Pasqyra murale të mëdha dhe të vogla moderne për shtëpinë

Pasqyra moderne për të dekoruar dhomat e shtëpisë dhe për të dhënë dritë të re në mjediset më të errëta. Një pasqyrë moderne nuk mund të mungojë në çdo shtëpi, nuk është vetëm një element i thjeshtë funksional, por me linjat e tij të kthjellta dhe thelbësore mund të bëhet protagonisti i vërtetë i çdo dhome, një aksesor dekorativ i shkëlqyeshëm.

Ne kemi zgjedhur për ju pasqyrat më të mira moderne dhe bashkëkohore që i përkasin prodhuar në Itali , këto pasqyra moderne janë sinonim i funksionalitetit dhe dizajnit.

Stili modern karakterizohet nga arritjen e përdorimit të mirë të mundshme, ku bukuria konsiston në marrëdhënien e drejtpërdrejtë midis karakteristikave të materialeve dhe hijeshisë së sistemit të ndërtimit. Sepse një pasqyrë e bukur në mur është gjithashtu një pasqyrë funksionale.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në