Raft i Revistës - për të Organizuar Dhomën tuaj të Jetesës

20 Produkte
Viadurini Leather
lek 41.017,56 lek 51.271,95  - 20%
Viadurini Living
lek 9.591,17 lek 11.988,97  - 20%
Viadurini Living
lek 25.644,48 lek 32.055,60  - 20%
Viadurini Living
lek 23.807,87 lek 29.759,84  - 20%
Viadurini Living
lek 4.897,62 lek 6.122,02  - 20%
Viadurini Living
lek 6.530,16 lek 8.162,70  - 20%
Viadurini Living
lek 7.686,55 lek 9.608,18  - 20%
Viadurini Living
lek 11.223,71 lek 14.029,64  - 20%

Raft i revistës mur ose dysheme në dizajn modern ose të cilësisë së mirë në lëkurë, çelik ose qelqi.

Rafti i revistës është një copë mobilje dekorative dhe funksionale, në fakt, falë materialeve dhe formave speciale, raftet e revistës janë një element thelbësor, afër divanit ose tryezës së kafesë në dhomën e ndenjes.

Në dyqanin tonë online mund të gjeni rafte të revistavelëkurë të zezë dhe inde pony kafe ideale për një mjedis klasik dhe ekskluziv.
Nga ana tjetër, nëse keni një ambient modern dhe ju pëlqejnë aksesorët e sofistikuar, mund të zgjidhni raftin më të përshtatshëm të revistave të stileve moderne në mesin e atyre të propozuar të bërë nga metali, qelqi ose rrëshira.
E veçanta është rafti i revistës muralepleksiglas transparente ose gri nga Viadurini Collection Living dhe rafti i revistës Mabele rozë ose krem, i bërë me shkronja, perfekte për të dhënë një prekje origjinaliteti në dhomën tuaj të ndenjes ose dhomën e pritjes së zyrës tuaj.

Zgjidhni raftin e revistës që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe stilit të shtëpisë tuaj. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme, ju lutemi na kontaktoni duke shkruar në emailin tonë ose përmes adresës së duhur në faqen tonë të internetit. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë juve në blerjen tuaj online.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë