Made in Italy

Design raft revistë në lëkurë me një dizajn modern Beatrice

  • Made in Italy
  • Kod: BEATRICE
Lekë 23,302
Material lëkurë e rigjeneruar
Masat L 40 x P 24 x H 31 cm
Koha e dërgimit 20 ditë pune
Raft për revista në 100% të bëra në Itali lëkure Beatrice
Dekoroni zonën tuaj të jetesës ose zyrën me këtë pjesë të mobiljeve funksionale dhe dizajnit
Raft Magazine në lëkurë të rigjeneruar dhe insert në formë zemre në një zgjedhje të ngjyrës së kuqe ose taupe. Ju mund të zgjidhni ngjyrën e raftit të revistës dhe gjithashtu atë të dekorimit të zemrës.
Materialet e përdorura për prodhimin e tij janë rezistente dhe me cilësi të lartë. Prodhimi zhvillohet në Itali nga zejtarë të aftë të specializuar në përpunimin e lëkurës.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro