45 Produkte
Viadurini Living
lek 54.919,79 lek 76.847,84  - 29%
Viadurini Living
lek 426.101,87 lek 639.202,64  - 33%
Viadurini Living
lek 709.073,37 lek 1.063.610,06  - 33%
Viadurini Living
lek 583.585,12 lek 844.329,56  - 31%
Viadurini Living
lek 127.382,03 lek 167.749,58  - 24%
Viadurini Living
lek 292.839,13 lek 395.402,59  - 26%
Viadurini Living
lek 508.132,70 lek 762.199,06  - 33%
Viadurini Living
lek 142.233,30 lek 199.046,88  - 29%
Viadurini Living
lek 148.612,36 lek 208.017,44  - 29%
Viadurini Living
lek 73.359,29 lek 100.171,32  - 27%
Viadurini Living
lek 143.728,39 lek 193.066,50  - 26%
Viadurini Living
lek 104.656,59 lek 136.153,25  - 23%
Viadurini Living
lek 48.341,38 lek 73.458,97  - 34%
Viadurini Living
lek 108.543,85 lek 153.296,99  - 29%
Viadurini Living
lek 96.782,43 lek 140.738,20  - 31%
Viadurini Living
lek 116.418,00 lek 159.277,38  - 27%
Viadurini Living
lek 136.252,92 lek 198.050,15  - 31%
Viadurini Living
lek 98.377,20 lek 142.931,01  - 31%
Viadurini Living
lek 208.515,81 lek 303.105,45  - 31%
Viadurini Living
lek 115.421,27 lek 167.749,58  - 31%
Viadurini Living
lek 77.545,55 lek 112.730,11  - 31%
Viadurini Living
lek 169.743,03 lek 246.690,55  - 31%
Viadurini Living
lek 125.986,61 lek 183.099,21  - 31%
Viadurini Living
lek 127.880,39 lek 175.723,42  - 27%
Viadurini Living
lek 125.089,55 lek 181.803,47  - 31%
Viadurini Living
lek 113.926,18 lek 165.457,09  - 31%
Viadurini Living
lek 108.045,48 lek 156.984,90  - 31%
Viadurini Living
lek 95.885,38 lek 139.342,78  - 31%
Viadurini Living
lek 148.911,39 lek 215.921,51  - 31%
Viadurini Living
lek 194.760,94 lek 282.403,37  - 31%
Viadurini Living
lek 266.126,78 lek 354.835,71  - 25%
Viadurini Living
lek 238.318,03 lek 300.224,89  - 21%

Kabineti TV me dizajn modern për dhomën e ndenjes: i kthyeshëm, mur, qoshe dhe me rrota për çdo nevojë.

A keni vendosur të blini një TV të ri, por nuk keni një pjesë të mobiljeve të përshtatshme për dhomën tuaj të jetesës për ta vendosur atë? Viadurini ka zgjidhjen vetëm për ju!
Kabinete TV të mrekullueshëm me një zgjedhje të gjerë të formave, dizajnit dhe materialeve të përdorura për brendësinë e Koleksionit të Living Viadurini.

Druri është një material protagonist që përdoret në ndërthurje me metalin për një stil modern ose vetëm si në mobiljet prodhohet me dru të bardhë bredh të ngurtë të krehur. Një prekje klasike dhe elegante për zonën tuaj të banimit falë edhe ngjyrës delikate të kësaj pjese të mobiljeve.
Për ata që duan produkte unike të artizanatit, nuk mund ta lejoni veten të shpëtojnë nga stendat televizivebëra me gurin e çmuar dhe të lashtë të Vicenza. Një gur natyral i skalitur nga artizanët meilluers për të krijuar skulptura unike që së bashku me butësinë e xhamit do ta bëjnë dhomën tuaj të jetesës të çmuar.

A është e gjitha? Po e pyet veten, aspak! Ne gjithashtu kemi menduar për njerëz që pëlqejnë një stil më minimal dhe modern për shtëpinë e tyre, duke i këshilluar ata mobiljet "Mago Double" të realizuara plotësisht në pleksiglas transparente. Një prekje e modernitetit që do t'i lënë mysafirët tuaj pa fjalë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në