Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Dritat e Tavanit Shabby - Made in Italy

Llamba shabby chic të dizajnit italian për shitje në internet për shtëpinë tuaj të bërë në Itali.

Karakteristikë e atyre ideve të ndriçimit është padyshim stili i rafinuar i dizajnuar për ata që janë të orientuar drejt një stile klasike pa hequr dorë nga dizajni duke ndjekur trendin.

Do zgjidhje në këtë seksion zgjidhet me kujdes nga stafi ynë gjithmonë duke siguruar cilësinë më të mirë me çmime të përballueshme. Stili shabby përfaqësohet nga dizajni i ri dhe forma klasike e kombinuar me dekorime dhe tekste provale.
Një prekje elegant për secilin nga ambienti juaj falë linjave mëkatare dhe materialeve që rrisin elegancën dhe hijeshinë. Karakteristika që dallon vlerën e tij është padyshim cilësia e lartë e produktit së bashku me markën e prodhuar në Itali që përfaqëson një garanci.

Zgjodhi dritën shabby të tavanit që është më e përshtatshme për shijen tuaj dhe për stilin e mjedisit tuaj midis propozimeve që gjeni në katalog duke krijuar një atmosferë magjike. Për çdo dyshim ose për një citat mos dilni për të na kontaktuar. Stafi ynë do të jetë i kënaqur t'ju këshillojë dhe t'ju ndihmojë gjatë blerjes.