Radiatorët e Dizajnit dhe Zjarrit Bioethanol me Cilësi të Lartë

  • Komente :
  • : 4,9
244 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 134.060,12 lek 181.504,45  - 26%
Viadurini Fire Design
lek 177.318,18
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Viadurini Fire Design
lek 321.445,26
Viadurini Fire Design
lek 254.664,39
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 233.533,72 lek 331.163,38  - 29%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 93.293,88 lek 120.205,58  - 22%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 173.729,95 lek 241.158,70  - 28%
Viadurini Fire Design
lek 308.886,47
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 121.800,34 lek 163.114,78  - 25%
Viadurini Fire Design
lek 209.213,52
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 185.292,02 lek 258.651,31  - 28%
Viadurini Fire Design
lek 278.984,59
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 256.558,18 lek 365.849,57  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 65.684,47 lek 78.641,96  - 16%
Viadurini Fire Design
lek 364.304,63
Viadurini Fire Design
lek 298.919,18
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 267.322,86 lek 381.996,58  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 196.555,05
Viadurini Fire Design
lek 196.854,08
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 359.121,64
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 69.372,37 lek 84.323,31  - 18%
Viadurini Radiators
lek 131.867,31
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 75.851,12 lek 94.041,43  - 19%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 180.906,40 lek 252.072,89  - 28%
Viadurini Fire Design
lek 194.860,62
Viadurini Fire Design
lek 274.598,98
Viadurini Radiators
lek 193.863,89
Faqe 1 të 6

Ngrohja e shtëpisë tuaj me radiatorë për kursime dhe një dizajn të gjitha të bëra në Itali.

Në këtë seksion të ngrohjes në shtëpi, Viadurini paraqet produkte për çdo nevojë të ngrohjes dhe në të njëjtën kohë mjedise mobilimi.
Po, sepse pala estetike është gjithashtu e rëndësishme. Në fakt, ju mund të gjeni produkte që kombinojnë efikasitetin e energjisë, estetikën dhe kompaktësinë siç janë radiatorët e nxehtë me fuqi të lartë nga Xò nga Metalform ekskluzivisht në Viadurini dhe shinat e peshqirëve të ndezur nga marka e njohur italiane Scirocco.
Krahas këtyre produkteve jashtëzakonisht efikase dhe funksionale, mund të gjesh edhe produkte me një funksion kryesisht estetik, siç janë vatrat elektrike dhe vatrat e bioethanolit, të disponueshme në shumë lloje të ndryshme: nga dimensione të vogla për përdorimin e tryezës deri tek modelet me recetë në mur shumë të ngjashme me vatrat e zjarrit të vërtetë për të përfunduar me modelet nga toka lehtësisht të lëvizshme nga një dhomë në tjetrën e shtëpisë.

Zjarrit bioethanol (ose vatrat bio-zjarrit për hir të shkurtësisë) funksionojnë duke djegur një karburant shumë miqësor me mjedisin që ofron një efekt estetik të këndshëm. Ne deshëm t'ju ofrojmë në dyqanin online Viadurini vatrat më të mira të bioethanolit në treg për t'ju ofruar një ide të thjeshtë, por të shkëlqyeshme. Duke përdorur këtë lloj fireplace ju jo vetëm që do të jeni në gjendje të ngrohni me lehtësi shtëpinë tuaj, por mbi të gjitha do të keni një pajisje moderne dhe të dizajnit në respekt të plotë të eko-qëndrueshmërisë. Pa emetime ndotëse, asnjë pengesë për shkak të rezervave të lëndës drusore, nuk ka probleme instalimi pasi është i shpejtë dhe i sigurt.

Një alternative për bioethanol janë vatrat elektrike.
Edhe pse mund të duket e çuditshme për ata të panjohur me këtë lloj produkti, shumica e vatrave elektrike në koleksionin Viadurini Fire Design funksionojnë me ujë.
Në fakt, avulli simulon me realizëm të madh efektin e flakëve dhe tymit duke dhënë efektin e flakës së një fireplace tradicionale, por pa nevojë për një oxhak dhe duke mbajtur një nivel të lartë të efikasitetit të energjisë që kufizon në masë të madhe konsumin.

Për çdo nevojë, ju lutemi na kontaktoni, ne do t'ju përgjigjemi në kohë reale për t'ju ndihmuar në çdo hap të procesit të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në