Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajni modern i montuar në mur me oxhak bio etanol Joseph, i bërë në Itali

Kod: JOSEPH
lek 130.532,54

madein_italy

- +
Masat
Gjerësia 50 cm x h.76 cm x Thellësia 15 cm x Pesha 10 Kg
Koha e dërgimit
5 ditë pune
Viadurini Fire Design
Dizajni modern i montuar në mur me oxhak bio etanol Joseph, i bërë në Itali
Dizajni i saj kujton formën e një flakë minimale, elegante dhe moderne që mbyll një zjarr të gjallë. E thjeshtë për t’u instaluar, është montuar drejtpërdrejt në mur si një foto, por, ndryshe nga ajo, është një vepër në lëvizje të vazhdueshme që i jep personalitet ambientit.
Prodhuar në Itali produkt.

Karakteristikat teknike
Struktura çeliku e pikturuar pluhur.
Burim bioethanol çeliku inox Griff 8, me një fuqi ngrohjeje prej 2,0 Kw,
Kohëzgjatja 3 orë
Kapaciteti 0,8L
Konsumi 0,25L / orë

Zjarrit Bio-vatrat e nënshkruar Viadurini Collezione Fuoco sigurojnë një instalim dhe përdorim të lehtë; duke mos prodhuar hirit ose mbetje të tjera, ato nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe mund të pozicionohen kudo në çdo dhomë të shtëpisë tuaj sepse nuk kërkojnë as oxhak , as sistem energjie. Përdorimi i një karburanti të rinovueshëm nuk do të ndikojë në ekuilibrin ekologjik.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi