Shërbimi i Tryezës për Tabelën Luksoze: Takëm, Pjata dhe gGta të Bëra në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
560 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 103.560,19 lek 134.628,25  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 99.772,62 lek 129.704,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 103.560,19 lek 134.628,25  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 99.772,62 lek 129.704,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 26.014,64 lek 33.819,04  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 35.981,93 lek 46.776,51  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 24.120,86 lek 31.357,12  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 9.468,94 lek 12.309,61  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.957,49 lek 16.844,73  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.150,29 lek 19.695,37  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 23.722,17 lek 30.838,82  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 14.651,92 lek 19.047,50  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.459,12 lek 16.196,85  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 9.668,28 lek 12.568,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.150,29 lek 19.695,37  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 20.233,60 lek 26.303,69  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 22.326,75 lek 29.024,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 22.326,75 lek 29.024,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.738,52 lek 24.360,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.346,36 lek 21.250,27  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.854,54 lek 18.010,91  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.236,88 lek 25.007,94  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.236,88 lek 25.007,94  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 14.651,92 lek 19.047,50  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.545,71 lek 21.509,42  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.545,71 lek 21.509,42  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.735,25 lek 25.655,82  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 17.044,07 lek 22.157,30  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 27.908,43 lek 36.280,96  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Faqe 1 të 12

Designaj dhe kafe dizajni italiane, enët, gotat dhe sjell toptha për tryezën dhe kuzhinë.

Nëse e doni luksin, elegancën dhe rafinimin, do ta pëlqeni këtë seksion kushtuar të gjithë atyre produkteve të stilistëve të domosdoshëm për të përgatitur një tryezë që pasqyron dëshirat tuaja. Asnjë detaj nuk do të anashkalohet, fjalët kyçe janë bukuri dhe stil për t'i bërë tabelat tuaja unike dhe të çmuara.

Ne ju kërkuam më të mirën dhe i gjetëm në koleksionin e porcelanit dhe kristaleve Versace Home. Në koleksionin e parë mbizotërojnë ngjyrat e kuqe / ari dhe blu / ari, ngjyrat gjithnjë sinonim i familjes mbretërore dekorojnë me hijeshi dhe sofistikim shërbimin e tryezës (pjata, tureens, furrë), shërbimet e çajit dhe setin e mrekullueshëm me gota kafeje. Në koleksionin e dytë në vend të skajeve të praruara zbukurimet e stolisura për verë, fyell për shampanjë dhe kavanoza për të mbajtur verë dhe hidhërime.

Më në fund, për të përfunduar këtë tryezë të mrekullueshme nuk mund të humbasë takëm e firmosura Rosenthal Sambonet. Takëma me stile të ndryshme: bon-ton, klasik dhe me një prekje moderniteti për të kënaqur dëshirat e të gjithë juve. Stile të ndryshme, por të bashkuara nga bukuria dhe shkëlqimi që burojnë nga çdo pirun, thikë apo lugë e veçantë e shërbimit.

Zbuloni se si ta bëni tryezën tuaj një perlë e vërtetë e luksit!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në