Pagesa të sigurta 100% - Garancia e produktit

PAGESA 100% të SIGURT

Siguria është një përparësi për viadurini, kështu që informacioni juaj do të jetë i koduar. Të gjitha pagesat do të përpunohen përmes një lidhjeje të sigurt nga serveri në server duke përdorur Protokollin SSL (Secure Sockets Layer) me encryption 128-bit dhe protokollin VERISIGN.

Cilat mënyra të pagesës janë në dispozicion?

Viadurini ofron shumë mundësi pagese dhe ju lejon të përdorni kartat më të zakonshme të kreditit. Ne ju ofrojmë mundësinë për të paguar me lehtësi me:
Kartë krediti
• Karta e parapaguar
• Transfertë bankare
• PayPal

Në rastin e pagesës me kartë krediti, ne ju rekomandojmë të keni në dorë kodin SecureCode për të shpejtuar blerjen tuaj.

A është e mundur të zgjidhni mënyrën e pagesës gjatë procesit të porosisë?

Po, është e nevojshme të zgjidhni pagesa të ndryshme përpara se të vazhdoni me blerjen. Pagesat e bëra me kartë krediti duhet të vërtetohen si nga viadurini ashtu edhe nga emetuesi i kartelave në mënyrë që të mbrojë sigurinë dhe të parandalojë mashtrimin.
Shtë gjithashtu e mundur që të paguani ose me një transfer bankar duke siguruar një kopje të fletës së pagesës në info@viadurini.al , ose përmes një llogarie Paypal.
Ju lutemi mbani në mend se do të jetë e mundur t'ju dërgoni mallrat vetëm pasi të keni vërtetuar pranimin aktual të parave.

GARANCI

Produktet e blera në Viadurini.it garantohen për 24 muaj

Viadurini.it dhe / ose prodhuesit partnere të përfaqësuar, në lidhje me produktet e blera nga klienti, kanë garancinë ligjore për respektimin e kushteve dhe kushteve të përcaktuara në nenet 128 et sek. të Kodit të Konsumatorit sipas nenit. 6 nga Kushtet e Përgjithshme të Shitjes.
Të drejtat e kësaj garancie mund të zbatohen nëse produktet janë përdorur në mënyrë korrekte, duke respektuar indikacionet e përfshira dhe përdorimin e synuar, pas paraqitjes së faturës shoqëruese nga klienti. Kostot e kthimit të produkteve për shkak të ushtrimit të garancisë do të përballohen nga viadurini.it dhe / ose nga prodhuesit partnerë.

Garancia e origjinalitetit të produkteve
Viadurini.it ka marrëdhënie të privilegjuara me markat / projektuesit / artizanët. Do produkt është i garantuar dhe origjinal dhe shumë shpesh ai prodhohet ekskluzivisht për klientët tanë.

Produktet e blera në viadurini vijnë me një garanci?
Dizajn ndërkombëtar srl Via del Pino 21, CAP 47822 Santarcangelo di Romagna (RN) CF and PI: 04187360401. Numri REA RN 329370, pronar i faqes www.viadurini.it. Ne garantojmë seriozitetin dhe besueshmërinë më të madhe në mbështetjen e blerjes, në administrimin e porosive dhe çdo kthim, në përputhje me oraret e dorëzimit të komunikuara në sit. Nëse rrethanat e paparashikuara lindin nga ne, gjithmonë do të njoftoheni. Për më shumë informacion mbi viadurini, përdorni adresën e e-mail info@viadurini.al
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë