Karriget e Dhomës së Ngrënies me Dizajn Modern, Vintage dhe Klasik

  • Komente :
  • : 5,0
Karriget e dhomës së ngrënies në një stil unik dhe origjinal për të mobiluar shtëpinë tuaj me produktet më të mira të prodhuara në Itali. Karrige ngrënie të rehatshme për të pasur një dhomë ngrënie dhe një kuzhinë gjithmonë në modë.
515 Produkte
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 16.147,02 lek 22.625,76  - 29%
Viadurini Living
lek 16.844,73 lek 21.928,05  - 23%
Viadurini Living
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.307,12  - 29%
Viadurini Living
lek 26.612,68 lek 37.178,01  - 28%
Viadurini
lek 23.124,12 lek 32.393,70  - 29%
Viadurini Living
lek 53.823,40 lek 69.970,41  - 23%
Viadurini Living
lek 15.748,33 lek 22.027,72  - 29%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.207,44  - 28%
Viadurini Living
lek 29.104,51 lek 32.692,73  - 11%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini Living
lek 33.290,77 lek 46.547,27  - 28%
Viadurini Living
lek 19.834,92 lek 25.815,30  - 23%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 33.689,46 lek 47.244,98  - 29%
Viadurini Living
lek 14.253,23 lek 19.934,59  - 28%
Viadurini Living
lek 27.808,75 lek 38.872,45  - 28%
Viadurini Living
lek 51.431,24 lek 66.880,55  - 23%
Viadurini Living
lek 67.777,60 lek 88.110,89  - 23%
Viadurini Living
lek 17.841,46 lek 23.223,80  - 23%
Viadurini Living
lek 24.619,22 lek 34.486,85  - 29%
Viadurini Living
lek 58.508,02 lek 76.050,46  - 23%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 52.627,32 lek 68.375,65  - 23%
Viadurini Living
lek 24.818,57 lek 34.686,19  - 28%
Viadurini Living
lek 72.462,23 lek 94.190,94  - 23%
Viadurini Living
lek 24.818,57 lek 34.686,19  - 28%
Viadurini
lek 23.124,12 lek 32.393,70  - 29%
Viadurini Living
lek 11.761,41 lek 16.446,04  - 28%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Viadurini
lek 13.057,15 lek 18.339,83  - 29%
Viadurini Living
lek 33.689,46 lek 47.244,98  - 29%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 13.256,50 lek 18.539,17  - 28%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini Living
lek 26.413,33 lek 36.978,67  - 29%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Faqe 1 të 11

Karriget e dhomës së ngrënies të markave më të mira italiane për stilin: të cilësisë së mirë, klasike, elegant dhe të stuhishme moderne.

Një mobilje protagoniste së bashku me tavolinat e dhomës së ngrënies për ta bërë kuzhinën tuaj ose dhomën tuaj të jetesës komod.
Propozimet janë të shumta për të kënaqur të gjitha shijet tuaja, është e rëndësishme që karrige të jetë në harmoni të përsosur me tryezën që dëshironi të dekoroni zonën tuaj të jetesës.

Për t'ju ndihmuar në hulumtimin, ne kemi ndarë propozimet tona në tre nën-kategori. E para përfaqësohet nga modelet klasike të karrigeve për ata që e duan stilin e cilësisë së mirë, ose për ata që duan t'i japin dhomës së tyre ngrënie një prekje fshatar me dru dhe kashtë.
Kategoria e dytë është karriget moderne, për ata që e duan dizajnin, ngjyrën dhe nuk kanë frikë të zgjedhin materiale inovative për mobiljet e tyre. Karrige veshur me susta të mbuluara në pëlhurë ose eko-lëkurë në një kornizë druri për të dhënë një prekje elegante dhe origjinale në zonën tuaj të jetesës.
Në vend të tretë, bashkon karriget e ngrënies së vjela. karrige me shpina të larta të bëra me ose pa shirita me vija të thjeshta por vijëzuese. Ngjyra të personalizueshme dhe forma klasike për një pjesë të rehatshme dhe funksionale të mobiljeve.

Karriget e rehatshme dhe funksionale janë ideale për çdo lloj dhome ngrënie. Për më tepër, të gjitha produktet janë të një cilësie dhe mjeshtëri të shkëlqyeshme, të prodhuara nga materiale të lehta dhe rezistente. Zbuloni ofertat tona dhe blini karrige në internet për dhomën tuaj të ndenjes ose kuzhinën tuaj!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në