Radiatorë Dizajni Elektrik dhe Radiatorë Vertikal Elektrik - Made in Italy

  • Komente :
  • : 5,0
Radiatorë elektrikë vertikalë të bërë në forma origjinale me një dizajn elegant dhe të rafinuar. Më e mira e prodhuar në Itali për ngrohjen e shtëpisë tuaj.
Efikasitet i lartë i energjisë dhe konsum i ulët për radiatorët më të mirë elektrikë.
60 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 196.555,05
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 359.121,64
Viadurini Radiators
lek 131.867,31
Viadurini Radiators
lek 193.863,89
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 210.608,94
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 322.741,02
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 256.956,87
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 275.097,35
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 150.107,46
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 210.608,94
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 275.097,35
Viadurini Radiators
lek 196.854,08
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 275.097,35
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 158.479,99 lek 217.685,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 210.608,94
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 185.292,02 lek 257.953,60  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 151.403,22 lek 207.120,39  - 27%
Viadurini Radiators
lek 163.363,96 lek 213.100,77  - 23%
Viadurini Radiators
lek 168.347,61 lek 219.479,83  - 23%
Viadurini Radiators
lek 503.348,41 lek 656.645,40  - 23%
Viadurini Radiators
lek 452.315,85 lek 590.163,54  - 23%
Viadurini Radiators
lek 503.348,41 lek 656.645,40  - 23%
Viadurini Radiators
lek 497.667,05 lek 649.070,25  - 23%
Viadurini Radiators
lek 890.677,49 lek 1.161.887,58  - 23%
Viadurini Radiators
lek 568.534,51 lek 741.566,76  - 23%
Viadurini Radiators
lek 295.929,00 lek 404.472,83  - 27%
Viadurini Radiators
lek 191.970,10 lek 250.577,79  - 23%
Faqe 1 të 2

Radiatorë elektrikë dhe radiatorë vertikalë të dizajnit prej bronzi, çeliku ose qelqi nga 500 deri në 1500 w fuqi.

Radiatorët elektrikë vertikalë janë në dispozicion në një gamë të gjerë modelesh. Bërë me materiale të cilësisë së lartë për të qenë funksionale dhe dhe me një dizajn unik në formë dhe ngjyra për ngrohje efikase dhe eko-miqësore.

Radiatorë elektrikë me ngjyrë ose të kromuar, çdo nevojë juaj do të plotësohet. Ngjyra të ndritshme, si portokalli, për ata që duan dizajnin modern.  Radiatorë prej xhami dhe druri të zbutur për ata që preferojnë elegancën dhe stilin klasikzonën e tyre të jetesës. Përveç kësaj, disa modele mund të personalizohenjo vetëm në madhësi, por edhe në imazhin ballor të shiritit të peshqirëve të nxehtë.

Zgjidhni modelin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Dhe në rast dyshimesh ose nevojash, mos hezitoni të kontaktoni Shërbimin tonë të Ndihmës. 
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në