Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer radiator elektrik me tulla lego Tulla e bërë në Itali Scirocco H

Kod: BRICKE-COMP-C
lek 182.800,19

madein_italy

Shfaq opsionet:

- +
Masat
L. 324 mm, H. 1608 mm, distanca e qendrës 50 mm; Ngrohës elektrik 680 Watt
Designer
Marco Baxadonne
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Garanci
2 vjet
Scirocco H
Dizajner radiator elektrik me tulla lego Tulla e bërë në Itali nga Scirocco H
Një projekt i frymëzuar nga një imazh afektiv i ndarë nga të gjithë. Kombinime të shumta të ngjyrave për zhvillimin e elementeve modulare, si horizontale, ashtu edhe vertikale. Si një lojë ndërtimi, elementët kombinohen, bashkohen, në varësi të hapësirës në dispozicion dhe perfomancës së kërkuar termike.

Materiale
- Bërthama e ngrohjes e formuar nga një bateri në çarçafë alumini dhe tubat dalës dhe kthues në bakër
- Mbulo në çarçafët e parafabrikuar të çelikut

Ky produkt përfshin
- Bateria e ngrohjes
- Mbulesa
- Kllapa mur
- Në versionin e komponentëve modulare furnizohet me çantë lidhjeje
- furnizuar me kabllo dhe prizë Schuko

Tulla është në dispozicion në ngjyra të ndryshme. Shikoni grafikun e ngjyrave dhe shkruani kodin e ngjyrës së dëshiruar në kutinë e duhur.

Instalimi i Tullave për kompozimet B, C, D dhe F është i ndaluar në sistemet e ngrohjes qendrore të tipit kolonë (p.sh. blloku i apartamenteve), ku bëhet kalibrimi dhe balancimi i terminaleve të tjerë të pajisur në të njëjtin kunot të pikës.

Varëse transparente nuk është e përfshirë. Nëse e dëshironi, na kërkoni një citat dhe shkruani një email në info@viadurini.co.uk.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi