Ndriçimi - Llamba Muri Vintage

  • Komente :
  • : 5,0
128 Produkte
Viadurini Lighting
lek 139.741,47 lek 194.240,66  - 28%
Viadurini Lighting
lek 48.142,03 lek 66.917,43  - 28%
Viadurini Lighting
lek 45.351,19 lek 63.038,15  - 28%
Viadurini Lighting
lek 68.973,68 lek 95.873,41  - 28%
Viadurini Lighting
lek 168.746,30 lek 234.557,36  - 28%
Viadurini Lighting
lek 49.936,14 lek 69.411,25  - 28%
Viadurini Lighting
lek 37.178,01 lek 51.677,43  - 28%
Viadurini Lighting
lek 46.248,25 lek 64.285,06  - 28%
Viadurini Lighting
lek 63.491,66 lek 88.253,42  - 28%
Viadurini Lighting
lek 26.812,02 lek 37.268,71  - 28%
Viadurini Lighting
lek 21.828,38 lek 30.341,44  - 28%
Viadurini Lighting
lek 51.730,26 lek 71.905,07  - 28%
Viadurini Lighting
lek 105.254,64 lek 146.303,94  - 28%
Viadurini Lighting
lek 62.793,95 lek 87.283,60  - 28%
Viadurini Lighting
lek 50.833,21 lek 70.658,16  - 28%
Toscot
lek 27.310,39 lek 38.274,41  - 29%
Toscot
lek 17.741,78 lek 25.715,62  - 31%
Toscot
lek 17.741,78 lek 25.715,62  - 31%
Toscot
lek 32.393,70 lek 46.945,96  - 31%
Toscot
lek 27.310,39 lek 39.570,16  - 31%
Toscot
lek 23.622,49 lek 34.287,49  - 31%
Toscot
lek 19.137,20 lek 27.709,09  - 31%
Toscot
lek 14.751,60 lek 21.429,68  - 31%
Toscot
lek 30.998,28 lek 44.952,50  - 31%
Toscot
lek 25.815,30 lek 37.477,03  - 31%
Faqe 1 të 3

Llambë murature e cilësisë së mirë për banjën, pjesën e jashtme dhe të gjitha mjediset e shtëpisë tuaj për një dizajn retro të bërë në Itali.

Për një zgjidhje të cilësisë së mirë ndriçuese që nuk heqin dorë nga stili, kjo kategori e katalogut tonë do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen e përsosur për nevojat tuaja!
Në këtë faqe do të gjeni të gjitha idetë që stafi ynë ka zgjedhur me kujdes për ju duke ju siguruar vetëm më të mirët. Falë linjave të cilësisë së mirë, ato llamba muri do të jenë në gjendje t'i lënë të gjithë mysafirët tuaj të hapur me efekte të papritura dhe të rafinuara nga drita.

Të dizajnuara për ata që kërkojnë të kujtojnë vitet e kaluara, ato aplikacione janë perfekte për një mobilje klasike dhe minimale por në të njëjtën kohë ato mund të bëhen një element elegant edhe në një dhomë me stil modern, duke tërhequr vëmendjen.
Cilësia e lartë e produktit është e pastër në shikim të parë, falë materialeve të përdorura dhe përfundimeve të tyre së bashku me formën, nga më klasiket deri tek ato më të rafinuarat.

Zbuloni të gjitha propozimet në katalogun tonë në internet dhe trajtojeni veten me një copë mobilje me cilësi të lartë me dizajn funksional dhe unik. Për çdo informacion ose për të kërkuar një vlerësim stafi ynë është gjithmonë në dispozicion. Kontaktoni me ne përmes formatit të dedikuar, përmes postës elektronike ose përmes telefonit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në