Made in Italy

Aplikacion Vintage Hekuri dhe Qeramika e punuar me dorë dhe dekoruar me dorë - Chieti

  • Made in Italy
  • Kod: C17217.DEC.PEO
lek 15.404,68
Material qeramike dhe hekuri
Koha e dërgimit 20 dite pune
Vlerësimi i IP 20
Prizë dhe lloji i rrymës 1 x maksimumi 60 W - E14
Lartësia (cm) 17
diametër (cm) 15

Llamba muri prej hekuri dhe qeramike e dekoruar me dore, e prodhuar ne Itali nga Ferroluce.

Llambat e murit janë tërësisht prej hekuri dhe qeramike me dekorime delikate të lyera me dorë që nxjerrin në pah mjeshtërinë dhe shkathtësinë e mjeshtrit.
Dizajni karakterizohet nga tiparet fort romantike tipike të mjeshtërisë artistike të punishteve italiane të së shkuarës.

Prandaj është një pjesë unike dhe origjinale , pasi çdo krijim do të jetë i ndryshëm nga njëri-tjetri, duke kombinuar mjeshtërinë e traditës italiane me cilësinë e materialeve.
Vëmendja ndaj detajeve më të vogla dhe kërkimi i teknikave gjithnjë e më të reja e bëjnë llambën të paimitueshme dhe të vlefshme.

Prodhimi ekskluzivisht italian është një burim krenarie dhe vlerash, i aftë për t'i dhënë komplementit një personalitet unik për të kënaqur kërkesat e klientëve më kërkues.

NB : llamba nuk është e përfshirë. Dekorimet mund të personalizohen, për më shumë informacion na kontaktoni duke plotësuar formularin përkatës. Duke qenë se këto janë artikuj të punuar me dorë, ngjyrat reale mund të ndryshojnë nga ato të paraqitura në foto.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë