Pasqyrë Vintage - Stili Retro në Dru dhe Metal

36 Produkte
Viadurini Decor
lek 42.460,67 lek 63.691,02  - 33%
Viadurini Living
lek 22.924,78 lek 32.493,38  - 29%
Viadurini Living
lek 37.377,35 lek 56.813,58  - 34%
Viadurini Living
Kërkoni një kuotë të personalizuar!
Viadurini Living
lek 34.785,86 lek 47.444,32  - 27%
Viadurini Living
lek 21.230,34
Viadurini Living
lek 21.230,34
Viadurini Living
lek 100.470,33 lek 150.705,51  - 33%
Viadurini Living
lek 158.978,35 lek 238.517,37  - 33%
Viadurini Living
lek 187.584,50 lek 281.376,74  - 33%
Viadurini Living
lek 103.360,85 lek 155.091,11  - 33%
Viadurini Living
lek 174.228,32 lek 261.342,47  - 33%
Viadurini Living
lek 130.372,21 lek 195.558,33  - 33%
Viadurini Living
lek 141.635,26 lek 212.502,73  - 33%
Viadurini Living
lek 216.190,64 lek 324.335,78  - 33%
Viadurini Living
lek 183.099,21 lek 274.698,65  - 33%
Viadurini Living
lek 222.569,70 lek 333.904,38  - 33%
Viadurini Living
lek 139.940,83 lek 209.911,23  - 33%
Viadurini Living
lek 104.955,62 lek 157.483,27  - 33%
Viadurini Living
lek 276.592,44 lek 414.938,50  - 33%
Viadurini Living
lek 267.721,54 lek 401.582,32  - 33%
Viadurini Living
lek 187.883,52 lek 281.875,11  - 33%
Viadurini Living
lek 162.765,93 lek 244.198,73  - 33%
Viadurini Living
lek 180.906,40 lek 271.409,44  - 33%

Pasqyra vintage mënjanë për një prekje të stilit retro dhe klasik të bërë në Itali

A doni të keni një element të ri, origjinal dhe inovativ për dhomën tuaj të gjumit, por në të njëjtën kohë t’i jepni një shije retro ? Jemi të sigurt që këto pasqyra të cilësisë së mirë do t'ju pëlqejnë.

Përdorimi i pasqyrave të cilësisëmirë mund të jetë një sukses i shkëlqyeshëm.

Në rastin e pasqyrave të cilësisëmirë, ato ndihmojnë në ringjalljen e atmosferës duke dhënë dinamizëm në çdo dhomë .

Pasqyra e cilësisë së mirë nuk mund të mungojë në një  dhomë gjumi  ose në një dhomë; ne vendosemi çdo ditë duke kërkuar në pasqyrë.

Arsyeja që e bën atë një element protagonist si mobiljet e tjera të pranishme. Meqenëse ne duam të japim 
elegancën e pasqyrës për ta bërë atë yll, është thelbësore ta instaloni atë në një vend qendror ku vihet re: duhet të jetë një element tërheqës .

Duhet të kujtojmë gjithashtu, që përveç funksionit të tij dekorativ , është një element që ne përdorim çdo ditë për të vëzhguar veten.

Vendet kryesore për të vendosur një pasqyrë të cilësisë së mirë në dhomën tuaj:
  • Përballë shtratit: merr simetri me shtratin. Këtu mban ekuilibrin e dhomës në simetri me shtratin dhe mbetet një element tërheqës.
  • Në një mur anësor: në çdo mur anësor; fiton rëndësi si element dekorativ në këtë zonë.
Do hije mund të përkthehet në një koncept të cilësisë së mirë : gjithçka varet nga mënyra se si është punuar materiali, modeli, si dhe forma e vetë objektit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në