Krevat Dopio të Rrumbullakët - E Punuar me Dorë në Itali

5 Produkte
Viadurini Night Design
lek 238.014,85 lek 297.518,56  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 297.518,56
Viadurini Night Design
lek 239.541,86 lek 299.427,32  - 20%
Viadurini Night Design
lek 233.168,24 lek 291.460,30  - 20%
Viadurini Night Design
lek 443.165,73 lek 553.957,16  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 553.957,16

Dizajn shtrati dyshe të rrumbullakët për dhomën e gjumit të bërë në Itali.

Një krevat dopio rrumbullakët i projektimit është i përsosur për të dekoruar një dhomë gjumi me një stil unik dhe ekstrovert.

Ngjyra e shtratit të dyfishtë të rrumbullakët është e rëndësishme për efektin që dëshironi të keni: hije të errëta, si e zezë, gri dhe kafe do të japin një prekje të rafinuar dhe elegante, ndërsa një ngjyrë më e lehtë, si e bardha, taupe ose ecru do ta bëjnë atë një shtrat romantik dhe joshës. Shtrati dyshe i rrumbullakët nuk është vetëm një aksesor i modës, falë formës së tij është gjithashtu shumë i rehatshëm.

Shtretërit e dyfishtë të rrumbullakët janë në dispozicion në materiale të ndryshme, në kompensatë, të llakuar ose lisi dhe të mbuluara me eko-lëkurë, ose lëkurë.
Shtretërit e rrumbullakët në faqen tonë të internetit janë në dispozicion në madhësitë më klasike dhe gjithashtu sipas shtretërve të bëra me porosi! Në varësi të nevojave tuaja.
Dhe pastaj ju pyesni? Dyshekët? Rrjeti? Kush i bën ato? Gjithmonë ne!

Remember that for any doubt you find us at your full disposal in our chat on the website and at the address emial: info@viadurini.al.
It will be a pleasure for our staff to help you choose the round bed that best suits your needs.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë