Tavolina Kopshti Fikse - Bërë nga Materiale me Cilësi të Lartë

72 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 317.358,68 lek 476.038,01  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 419.822,47 lek 629.733,70  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 981.778,57 lek 1.472.667,84  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 205.924,31 lek 308.886,47  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 164.859,06 lek 214.462,30  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 75.153,41 lek 105.966,30  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 55.517,84 lek 72.236,98  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 118.909,84 lek 154.873,83  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 53.723,72 lek 69.988,36  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 45.351,19 lek 52.561,53  - 14%
Viadurini in the Garden
lek 232.138,30 lek 348.257,29  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 88.808,60 lek 118.800,19  - 25%
Viadurini in the Garden
lek 146.917,93 lek 183.796,92  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 115.819,97 lek 140.738,20  - 18%
Viadurini in the Garden
lek 135.654,89 lek 166.653,17  - 19%
Viadurini in the Garden
lek 79.239,99 lek 103.061,83  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 32.194,36 lek 38.573,43  - 17%
Viadurini in the Garden
lek 182.899,87 lek 237.819,66  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 89.905,01 lek 107.846,13  - 17%
Viadurini in the Garden
lek 96.682,77 lek 125.687,60  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 138.744,75 lek 198.448,84  - 30%
Viadurini in the Garden
lek 133.960,44 lek 191.571,41  - 30%
Viadurini in the Garden
lek 93.094,54 lek 133.163,07  - 30%
Viadurini in the Garden
lek 105.154,96 lek 150.406,48  - 30%
Viadurini in the Garden
lek 162.965,27 lek 228.151,38  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 81.771,19 lek 110.391,10  - 26%
Viadurini in the Garden
lek 91.472,86 lek 123.488,36  - 26%
Viadurini in the Garden
lek 16.446,04 lek 23.024,46  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 29.503,20 lek 41.264,61  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 30.998,28 lek 43.357,74  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 72.761,26 lek 101.865,75  - 29%
Faqe 1 të 2

Tabelat e kopshtit të fiksuar në dru ose alumini të bëra në Itali: hartimi i markave më të mira për cilësi, rezistencë dhe material.

Keni gjithmonë shumë miq për drekë apo darkë? A ju pëlqen të organizoni festa në kopshtin tuaj? A keni një hapësirë shumë të vogël në natyrë dhe nuk dini ta pajisni atë? Tabelat e kopshtit që mund të gjeni në këtë kategori janë perfekte për ju! Do të gjeni një zgjedhje të madhe të madhësive dhe formave për të krijuar më të mirën tuaj në natyrë.

Tabelat fikse në natyrë që ju tregojmë se janë të ndryshme në forma, madhësi dhe materiale. Ju, që e doni butësinë e çelikut të bashkuar në bërthamën solide, modelin e përbashkët me formë drejtkëndëshe
Sidoqoftë, nëse preferoni një material sintetik, ne kemi për ju Tabelat e Koleksionit Vondom të bërë me polietileni të modelit të bardhë të llakuar, tryezën me skajet e rrumbullakosura ose tryezën speciale ofad e Viadurini në Koleksionin e Kopshteve të bëra me të njëjtin material të dy të tjerave por të punuar me dorë.

Të gjitha dëshirat tuaja do të plotësohen! Ne nuk harrojmë as ata që preferojnë tavolinat e kopshtit hig për t’i përdorur me jashtëqitjet moderne. Zbuloni modelet nga Vondom të bëra me polipropilen të zezë ose të bardhë!
Farë po pret? Shtë momenti i përsosur për të paraqitur në kopshtin tuaj një prekje të bukur të dizajnit!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në