Rimbushje Aromash për Përhapësit e Aromës Stick dhe Aromat Shtëpiake

Mbushje per 500 ml ose 1 lt aromë diffusers. Merrni frymë me nota nuhatëse karakteristike për territorin italian me përzgjedhjen e rimbushjevearomave dhe esencave me shije frute, me lule, pikante, orientale, qelibar dhe agrume. Rimbushje parfumesh për të gjitha shijet dhe për të gjitha mjedise...
Lexoni të gjitha
16 Produkte
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 3.659,33 lek 4.574,17  - 20%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë