Tavolina që Zgjaten prej Xhami - Dizajn italian

 • :
 • : 4,8
Tavolinë ngrënieje xhami e zgjerueshme për një dizajn elegant dhe funksionaldhomën e ngrënies. Stil i thjeshtë dhe i rafinuar në tavolinat e ngrënies me majë xhami dhe këmbë druri ose çeliku.
92 Produkte
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 294.035,21 lek 411.649,29  - 29%
Viadurini Living
lek 169.344,35 lek 237.022,27  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 144.027,41 lek 201.638,38  - 29%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 138.146,71 lek 193.365,52  - 29%
Viadurini Living
lek 231.938,95 lek 324.734,47  - 29%
Viadurini Living
lek 458.894,27 lek 642.491,85  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 191.571,41 lek 268.219,91  - 29%
Viadurini Living
lek 100.968,70 lek 141.435,92  - 29%
Viadurini Living
lek 118.810,16 lek 154.493,07  - 23%
Viadurini Living
lek 141.734,94 lek 184.295,29  - 23%
Viadurini Living
lek 111.035,67 lek 144.326,43  - 23%
Viadurini Living
lek 115.421,27 lek 150.007,80  - 23%
Viadurini Living
lek 126.983,34 lek 177.816,55  - 29%
Viadurini Living
lek 191.571,41 lek 268.219,91  - 29%
Viadurini Living
lek 111.035,67 lek 144.326,43  - 23%
Viadurini Living
lek 217.586,06 lek 304.600,53  - 29%
Viadurini Living
lek 104.457,25 lek 135.754,55  - 23%
Viadurini
lek 88.409,91 lek 123.694,13  - 29%
Viadurini Living
lek 139.641,81 lek 195.458,65  - 29%
Viadurini Living
lek 319.850,50 lek 447.830,57  - 29%
Viadurini Living
lek 90.503,04 lek 117.614,08  - 23%
Viadurini Living
lek 191.571,41 lek 214.994,56  - 11%
Viadurini Living
lek 88.409,91 lek 99.174,59  - 11%
Faqe 1 të 2

Tavolina për darkë me xham dhe maja kristali për të furnizuar kuzhinën ose dhomën tuaj të ndenjes me një stil elegant

Viadurini ofron një përzgjedhje të tryezave mëmira të zgjatshme me majë xhami dhe këmbë çeliku dhe / ose druri. Ato janë tavolina xhami me zgjatim të modelit modern dhe italian , të përshtatshme për dhomat e ndenjes dhe kuzhinat e shtëpive të mobiluara në një stil modern.

Pse duhet të zgjidhni midis një tavoline me një gotë ose një me një kristal?

Xhami dhe kristali i zbutur janë materiale të qëndrueshme dhe rezistente dhe janë ideale për tryezat e mëdha. Në mënyrë që të kthehet në qelq të zbutur, ky material i nënshtrohet një trajtimi termik, i cili e bën atë më të fortë. Xhami nxehet në temperatura të larta dhe ftohet në temperatura shumë të ulëta.
Dallimi kryesor midis kristalit dhe qelqit është prania e oksidit të plumbit, i cili e bën kristalin shumë më interesant se xhami. Plumbi rrit dendësinë e qelqit. Në këtë mënyrë, qelqi bëhet afër diamanteve dhe ka të njëjtat tipare optike: drita që godet sipërfaqen e saj thyhet në një mënyrë më të fortë dhe më vendimtare, duke e bërë atë jashtëzakonisht të ndritshme. Ky efekt do të jetë më i fortë në përputhje me përqindjen e oksidit të plumbit që përmbahet në gotë: vetëm produktet e qelqit që përmbajnë të paktën 24% të oksidit të plumbit mund të konsiderohen kristal ose xham plumbi, sipas ligjit.
Ky material është i përshtatshëm për prodhimin e tryezave të rrumbullakëta me një diametër prej 120 cm, 160 cm ose 180 cm, ose ato të bëra me porosi. Ato janë gjithashtu të përshtatshme përtavolina drejtkëndëshe me gjatësi 120, 140 cm, 160 cm, 200 cm ose ato të bëra me porosi.

Avantazhet e qelqit dhe kristalit:

 • Dizajn i stilit të lartë
 • Mundësi të pafund ngjyrash
 • I rëndë, rezistent
 • Ai mbështet ngarkesa të rënda
 • Qëndrueshëm
 • Pastrohet lehtë
 • Eko-miqësore

Si të pastroni xhamat dhe majat e kristalit:

Çdo sipërfaqe kristali ose qelqi duhet të pastrohet me një leckë të lagur të lagur me sapun ose detergjent të lëngshëm, të holluar në ujë. Mos pastroni me detergjentë acetoni, me bazë amoniaku, të cilat mund të dëmtojnë sipërfaqen. Mos përdorni lëndë gërryese për ta pastruar, si detergjentë pluhuri, pastë gërryese ose pajisje pastrimi me sipërfaqe të ashpër. Mos vendosni në kontakt me objekte të mprehta. Thani sipërfaqen me gazeta. 

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • du lundi au veredi 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në