Ndriçimi - Llamba Tavoline Klasike

Llampa tavoline klasike elegante dhe të rafinuara të bëra me xham dhe kristal të çmuar. Llambat tradicionale tavoline perfekte për të krijuar një pikë drite në komodinën e dhomës së g...
Lexoni të gjitha
24 Produkte
Viadurini Lighting
lek 168.981,29 lek 198.801,51  - 15%
Viadurini Lighting
lek 248.158,32 lek 291.950,95  - 15%
Viadurini Lighting
lek 178.472,80 lek 209.968,00  - 15%
Viadurini Lighting
lek 168.981,29 lek 198.801,51  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 37.479,28 lek 44.093,28  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 57.760,29 lek 67.953,28  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 30.664,88 lek 36.076,32  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 45.023,82 lek 52.969,20  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 37.966,04 lek 44.665,92  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 39.101,77 lek 46.002,08  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 44.212,58 lek 52.014,80  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 37.479,28 lek 44.093,28  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 49.485,64 lek 58.218,40  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 16.143,68 lek 18.992,57  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 42.427,85 lek 49.915,12  - 15%
Viadurini Vetro di Venezia
lek 56.218,94 lek 66.139,92  - 15%
Viadurini Lighting
lek 40.805,37 lek 48.006,32  - 15%
Viadurini Lighting
lek 40.805,37 lek 48.006,32  - 15%
Viadurini Lighting
lek 27.582,15 lek 32.449,60  - 15%
Viadurini Lighting
lek 34.721,07 lek 40.848,32  - 15%
Viadurini Lighting
lek 29.529,14 lek 34.740,17  - 15%
Viadurini Lighting
lek 48.836,64 lek 57.454,88  - 15%
Viadurini Lighting
lek 44.212,58 lek 52.014,80  - 15%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në