Abonimi i Buletinit - Të dhëna personale

REGJISTRIMI
Regjistrimi në faqen e internetit të Viadurini është falas. Për të krijuar llogarinë tuaj personale të klientit, duhet të klikoni në "Regjistrim", të plotësoni formularin dhe të klikoni në butonin "Dërgoni". Do të merrni një email që përmban referencat e llogarisë suaj. Për të përfunduar regjistrimin tuaj, klikoni në lidhjen e konfirmimit të përfshirë në email.

A MUND T BE HYRET HYRJE NS NEWSLETTER?
Ju mund të abonoheni nga gazeta e lajmeve viadurini.it në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak. Ju mund ta bëni atë shumë thjesht nga butoni fshirje që gjeni në profilin tuaj ose në fund të çdo gazete.

A MUND T BE REVOHET HYRJE TS NEWSLETTER?
Regjistrimi juaj mund të revokohet në çdo kohë dhe pa paralajmërim. Në fund të gazetës do të gjeni udhëzime për anulimin e regjistrimit tuaj.

PASHA FUQI
Shkoni te "Hyni", kliko në "A e ke harruar fjalëkalimin? Kliko këtu". dhe ndiqni hapat e treguar.

T DHNAT TONA PERSONALE
Viadurini është shumë i vëmendshëm ndaj ligjeve që rregullojnë mbrojtjen e të dhënave personale dhe nevojën për t'i trajtuar ato sipas kushteve më të rrepta legjislative (Dekreti Legjislativ Italian Nr. 196/03). Për të ushtruar të drejtat e parashikuara në nenin 7 të Kodit të privatësisë, mund të kontaktoni adresat e mëposhtme: Dizajn Ndërkombëtar Srl, Via del Pino 21 Santarcangelo di Romagna - info@viadurini.al.

FITON miqtë tuaj
Duke ftuar një mik, ju deklaroni se keni leje të zbuloni të dhënat tuaja personale në International Design. Adresa e emailit e komunikuar do të përdoret për të dërguar ftesën për t'u regjistruar. Të dhënat në lidhje me adresën e postës elektronike nuk do të mbahen nga International Design pasi të keni dërguar emailin e përmendur më lart.

PRIVACIA JUAJ MBROJTET
Ne sigurojmë konfidencialitetin dhe sigurinë absolute të të dhënave tuaja personale
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë