Sënduku Vintage, Shabby Chic dhe Dizajn Modern - Made in Italy

16 Produkte
Viadurini Living
lek 26.928,93 lek 33.661,16  - 20%
Viadurini Living
lek 44.306,71 lek 55.383,39  - 20%
Viadurini Classic
lek 32.367,78 lek 40.459,72  - 20%
Viadurini Classic
lek 32.367,78 lek 40.459,72  - 20%
Viadurini Classic
lek 36.347,41 lek 45.434,27  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 31.439,20 lek 39.298,99  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 81.317,40 lek 101.646,75  - 20%
Viadurini Lighting
lek 94.914,52 lek 118.643,15  - 20%
Viadurini Lighting
lek 75.546,93 lek 94.433,65  - 20%
Viadurini Living
lek 129.471,10 lek 161.838,88  - 20%
Viadurini Living
lek 42.582,20 lek 53.227,75  - 20%
Viadurini Living
lek 42.582,20 lek 53.227,75  - 20%
Viadurini Living
lek 49.413,92 lek 61.767,40  - 20%

Sënduku të cilësisë së mirë në dru ose metal për dizajn antik dhe etnik.

Beautiful hyrje ose dhomë të Sënduku  me një stil etnik të shkaktoj dizajnin e tokat e largëta, i lënë pas dore elegant për të rikrijuar të drejtën Provencal ose vintage atmosferë pasionuar për të kujtuar sukseset e mëdha të së kaluarës.
Sëndukudhoma e gjumit të mbushet me veshje ose sende për ta bërë hapësirën e shtëpisë tuaj më të rregullt.

Praktike dhe me stil do të gjeni brenda kësaj zgjedhje Sënduku më të mira të bëra në Itali.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë