2 mbathje moderne të projektimit në Deii pony të lehta kafe

  • Kod: DEII
Lekë 42,196 Lekë 52,745 -20%
Material kali sintetik
Masat L.51 / 41 x H.39 / 31 x P.40 / 30 cm
Ngjyrë kafe e lehtë
Koha e dërgimit 7 dite
2 mbathje moderne të projektimit në Deii pony të lehta kafe
Kjo përbërje përfshin 2 mbathje në poni me doreza praktike dhe mbyllje me kopset mbajtëse. Përveç funksionit praktik ata kryejnë një funksion dekorativ, duke i dhënë një prekje të përsosjes dhe personalitetit mjedisit në të cilin vendosen.
Madhësia e madhe nga L.51xP.40xH.39 cm dhe ajo më e vogël nga L.41xP.30xH.31 cm janë furnizuar.

prodhues
Ky produkt është pjesë e një koleksioni të krijuar nga një hulumtim dhe stilist i kujdesshëm estetik, që synon ndërthurjen e hijeshisë së pa kohë, atmosferave të rafinuara dhe ekuilibrin e formave dhe ngjyrave. Propozimet variojnë nga mobiljet për dhomën e gjumit, zonën e ndenjes, tavolinat dhe konzollat deri në ndriçim. Stili është i pakuptueshëm: luksi , hijeshia , rehatia , lineariteti dhe një vëmendje e veçantë për veçantinë dhe ekskluzivitetin e projektit. Përpunimi bëhet duke përdorur materiale me cilësi të parë, të zgjedhura me kujdes dhe duke përdorur teknika të sakta të prerjes dhe përpunimit. Nga stili modernist minimalist tek ai klasik, kjo koleksion i aksesorëve mobilues lejon të plotësojë dëshirat dhe shijen e secilit klient, në lidhje me kontekstin në të cilin futen orenditë dhe aksesorët.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro