Kabinete Moderne Të Ekranit - Prekje Moderne për Zonën tuaj të Ditës

54 Produkte
Viadurini Classic
lek 39.080,10 lek 48.850,13  - 20%
Viadurini Classic
lek 65.638,75 lek 82.048,43  - 20%
Viadurini Classic
lek 66.165,96 lek 82.707,46  - 20%
Viadurini Classic
lek 97.996,81 lek 122.496,02  - 20%
Viadurini Classic
lek 247.990,58 lek 309.988,23  - 20%
Viadurini Classic
lek 81.982,54 lek 102.478,17  - 20%
Viadurini Classic
lek 229.076,60 lek 286.345,75  - 20%
Viadurini Classic
lek 115.658,65 lek 144.573,30  - 20%
Viadurini Classic
lek 139.317,59 lek 174.146,99  - 20%
Viadurini Classic
lek 224.331,63 lek 280.414,54  - 20%
Viadurini Classic
lek 74.996,89 lek 93.746,11  - 20%
Viadurini Classic
lek 92.658,72 lek 115.823,40  - 20%
Viadurini Classic
lek 53.842,23 lek 67.302,78  - 20%
Faqe 1 të 3

Kabinete në dru dhe xhami për ekspozita në dizajn të cilësisë së mirë apo moderne, mur ose dysheme.

Në këtë pjesë ne ju paraqesim një pjesë të mobiljeve që shumica prej jush pa dyshim do ta mbani mend në shtëpitë e gjyshërve tuaj: kabinete moderne të ekranit!

Nga "Nagini" ku eleganca dhe rafinimi janë protagonistët. Struktura e bërë nga druri i akacies natyrale dhe këmbët metalike prodhuar në atë mënyrë që mbyllin të gjithë dritaren në një përqafim. Nëse ju pëlqen druri shikoni edhe në "Zarafa" Grilli të bërë nga tulipani dhe rimeso prejabri.

Më në fund për ata që duan të japin një kontakt klasik dhe barok në dhomën e tyre ne ofrojmë "Sam". Luksoze, hijeshi dhe përsosje janë fjalët kyçe të këtij mobilimi. Elemente të pastër klasike, siç është baza e gdhendur me dekorime barok, përzihen me detaje bashkëkohore, siç është përfundimi i pasqyruar i pjesës së sipërme. E bërë tërësisht në Itali nga zejtarë të aftë, do të befasojë mysafirët tuaj falë dizajnit të tij unik.

Mos lejoni që të largoheni nga kabinetet e përsosura moderne të ekranit për t'i dhënë shtëpisë tuaj një prekje moderne!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë