Made in Italy

Afishe me 2 dyer druri dhe 2 dyer xhami Made in Italy - Fenrir

  • Made in Italy
  • Kod: FENRIR
lek 93.545,83 lek 116.932,29 -20%
Material druri dhe qelqi
Koha e dërgimit 35/40 ditë pune
Gjatësia (cm) 114
Thellësia (cm) 47
Lartësia (cm) 220

Ekspozita prej druri e dhomës së ndenjes e prodhuar në Itali

Dollap ekrani me strukturë MDF , korniza tulipieri , panele grimcash druri të rimeso Tanganyika me 2 dyer xhami dhe 2 dyer druri tërësisht Prodhuar në Itali.
Një përzierje e ekuilibruar e klasicizmit dhe funksionalitetit , kjo pjesë e mobiljeve plotëson nevojat e atyre që duan të kenë gjithmonë organizim pranë, pa hequr dorë nga dhënia e një prekje unike dhe të përjetshme në mjedis. Pasioni dhe vëmendja ndaj detajeve të artizanëve italianë i kanë dhënë jetë mobiljeve që garantojnë cilësinë 100% Made in Italy.

Përfundo:
  • fildishi i patinuar
Dimensionet:
  • Gjatësia 114 cm
  • Thellësia 47 cm
  • Lartësia 220 cm

LIKURJA: Lyerja kryhet kryesisht me produkte me bazë uji. Bojë me bazë uji dhe poliuretani për t'i dhënë rezistencë më të madhe sipërfaqes. Finiturë me bazë uji dhe shelak.

MIRËMBAJTJA DHE PASTRIMI I ZAKONSHËM: Pluhuroni mobiljet duke përdorur një leckë të thatë. Shmangni produktet gërryese dhe/ose që përmbajnë tretës. Mos vendosni tigan ose objekte të tjera që lëshojnë nxehtësi në pjesën e sipërme të mobiljeve. Ju mund të përdorni dyll të veçantë mobiljesh për të aplikuar me një leckë leshi nëse dëshironi të ringjallni artikullin.

KUJDES: Duke qenë se druri është një material i gjallë dhe i ndjeshëm ndaj lagështisë, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vendosjes së mobiljeve brenda shtëpive me suva të pushuara dhe të thara për të paktën 1 muaj. Megjithatë, ju rekomandojmë të lini një hapësirë prej të paktën 5 centimetrash nga muri për disa muaj dhe të ajrosni dhomat shpesh.

NB: sipas kërkesës, janë në dispozicion përfundime të ndryshme.
Na kontaktoni për një ofertë ose për informacion duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë