Tavolina Kopshti që Zgjaten - Dizajn Italian

  • :
  • : 5,0
39 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 97.081,46 lek 120.301,27  - 19%
Viadurini in the Garden
lek 333.206,67 lek 454.010,30  - 27%
Viadurini in the Garden
lek 532.153,88 lek 872.636,68  - 39%
Viadurini in the Garden
lek 274.399,64 lek 342.633,74  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 158.579,67 lek 207.013,74  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 108.344,50 lek 141.382,09  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 127.880,39 lek 180.311,36  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 106.749,74 lek 150.517,12  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 134.957,18 lek 190.289,62  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 596.741,95 lek 895.162,77  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 142.432,65 lek 206.527,33  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 70.468,78 lek 91.340,29  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 45.949,24 lek 58.532,95  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 443.245,62 lek 664.918,26  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 194.362,26 lek 291.543,38  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 184.793,65 lek 277.190,48  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 118.810,16 lek 154.493,07  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 213.997,83 lek 299.616,89  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 270.014,02 lek 378.059,50  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 167.350,88 lek 234.331,11  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 184.793,65 lek 258.750,99  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 237.919,34 lek 333.107,01  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 108.543,85 lek 152.001,25  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 86.416,44 lek 121.002,97  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 195.857,34 lek 274.200,28  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 138.744,75 lek 194.262,58  - 29%

Tabela kopshtesh të zgjërueshëm për luksin e bërë në Itali: dizajn modern dhe të cilësisë së mirë për ambientet e jashtme.

Vera po vjen dhe sjell me vete dëshirën për të organizuar shumë darka të bukura me miqtë tanë në atmosferën elegante të kopshtit tonë ose një orë të lumtur freskuese në tarracë. Whatfarë nuk mund të mungojë në tuajat jashtë? Një tryezë kopshtesh praktike e zgjatshme! Falë gjetheve të bashkuesve në të dy anët ose në sufilet e ekstraktueshme do të jetë e lehtë dhe e shpejtë për të shtuar një vend në tryezë për të mirëpritur edhe mysafirët e papritur.

Materialet më të përdorura për të realizuar tabelat e hapësirave të jashtme janë të ndryshme, por më shumë bashkësi janë plastike, druri, alumini dhe hekuri. Nëse dëshironi një efekt elegant, klasik ose me shkëlqim elegant, materiali më i mirë, por edhe më i çmuari dhe më elegant është druri tik. Specificallyshtë trajtuar posaçërisht për natyrë, për të mbajtur shkëlqimin dhe cilësinë e saj me kalimin e kohës. Gjeni tabelën që shtrihet me një strukturë alumini dhe majë natyrale dru tik. Nuk është rastësi që këto tabela me dru tik janë ndër më rezistentët për një përdorim të jashtëm. Një shembull tjetër është tabela me këmbë tik dhe HPL të lartë të përshtatshme për brenda dhe jashtë.

Për kë favorizon një praktikë më e lehtë dhe zgjidhje e lehtë mund të zgjedhë ndër llojet më të plastikës ose rrëshirave që zgjasin tryezat e kopshtit. Kjo zgjedhje do të jetë e paprekur për shumë vite dhe nuk ka nevojë për masa paraprake të veçanta. Përfundimisht, për një efekt modern, ju gjithashtu mund të zgjidhni një tryezë të shtrirë të bërë me alumin të pikturuar me majë qelqi të zbutur.

Ejani të merrni njohuri për ofertat tona dhe bleni me siguri në faqen tonë të internetit tabelën e kopshtit që zgjatni gjithnjë se keni ëndërruar!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në