Peshqir të Bardhë dhe me Ngjyra për Banjën Luksoze dhe Dizajn - e Bërë në Itali

30 Produkte
Viadurini Textile
lek 9.580,79 lek 11.976,00  - 20%
Viadurini Textile
lek 13.306,66 lek 16.633,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.564,79 lek 21.955,99  - 20%
Viadurini Textile
lek 6.520,27 lek 8.150,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 9.713,86 lek 12.142,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 10.512,27 lek 13.140,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 17.697,86 lek 22.122,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 13.639,33 lek 17.049,16  - 20%
Viadurini Textile
lek 3.725,86 lek 4.657,33  - 20%
Viadurini Textile
lek 5.588,80 lek 6.986,00  - 20%
Faqe 1 të 2

Peshqir prej liri dhe pambuku të bëra në Itali për t’i dhënë stil banjës tuaj të projektimit

Për të filluar ditën nuk ka asgjë më të mirë se një moment relaksi i mbështjellë me peshqirë jashtëzakonisht të butë dhe thithës për rehati maksimale.

Paketat tona të peshqirëve janë të disponueshme në një larmi ngjyrash dhe një larmi stilesh dhe madhësish, për të dekoruar dhe rinovuar hapësirën e banjës tuaj, duke ndjekur stilin tuaj.
Ato nuk janë vetëm produkte të thjeshtë për tu vendosur në banjë, por
elementë të vërtetë të mobiljeve luksoze që ndryshojnë ndikimin vizual të mjediseve në të cilat vendosen.
Në dispozicion, me liri, liri dhe pambuk për të përmbushur më së miri nevojat tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë