28 Produkte
Viadurini Night Design
lek 140.551,58 lek 175.689,48  - 20%
Viadurini Night Design
lek 90.027,37 lek 112.534,22  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 112.534,22
Viadurini Night Design
lek 113.596,49 lek 141.995,61  - 20%
Viadurini Night Design
lek 209.200,78 lek 261.500,97  - 20%
Viadurini Night Design
lek 157.149,55 lek 196.436,94  - 20%
Viadurini Night Design
lek 98.127,18 lek 122.658,98  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 122.658,98
Viadurini Night Design
lek 88.234,79 lek 110.293,50  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 110.293,50
Viadurini Night Design
lek 48.864,42 lek 61.080,52  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 61.080,52
Viadurini Night Design
lek 59.088,77 lek 73.860,95  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 73.860,95
Viadurini Night Design
lek 64.333,72 lek 80.417,15  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 80.417,15
Viadurini Night Design
lek 48.930,81 lek 61.163,51  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 61.163,51
Viadurini Night Design
lek 99.853,37 lek 124.816,71  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 124.816,71
Viadurini Night Design
lek 59.951,85 lek 74.939,82  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 74.939,82
Viadurini Night Design
lek 76.217,87 lek 95.272,33  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 95.272,33
Viadurini Night Design
lek 54.042,98 lek 67.553,73  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 67.553,73
Viadurini Night Design
lek 53.445,46 lek 66.806,82  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 66.806,82
Viadurini Night Design
lek 90.624,90 lek 113.281,13  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 113.281,13
Viadurini Night Design
lek 52.316,79 lek 65.395,99  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 65.395,99
Viadurini Night Design
lek 76.018,69 lek 95.023,36  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 95.023,36
Viadurini Night Design
lek 103.438,54 lek 129.298,17  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 129.298,17
Viadurini Night Design
lek 77.944,06 lek 97.430,07  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 97.430,07
Viadurini Night Design
lek 54.374,94 lek 67.968,68  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 67.968,68
Viadurini Night Design
lek 52.781,53 lek 65.976,92  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 65.976,92
Faqe 1 të 2

Krevat një piazza dhe gjysma me dizajn modern prej druri ose hekuri të farkëtuar për dhomën e gjumit të bërë në Itali.

Krevat një piazza dhe gjysma, i njohur gjithashtu si një shtrat me madhësi franceze ose mbretëreshë, është një produkt popullor për ata që flenë vetëm dhe nuk duan të heqin dorë nga rehati dhe hapësira. Madhësia e këtij lloji të shtratit është zakonisht midis 110 dhe 125 cm, dhe është gjithashtu një masë praktike për dhomat e fëmijëve të shtëpive të reja që zakonisht nuk kanë një pamje shumë të madhe katrore.

Në Viadurini mund të gjeni një gamë të gjerë të krevat një piazza dhe gjysma me depo, e cila optimizon hapësirën, duke marrë një gjoks të madh për të ruajtur çarçafë, batanije dhe liri pa marrë hapësirë të çmuar në veshjet. Nëse jeni duke kërkuar për diçka më të veçantë, ju mund t'i jepni hapësirë krijimtarisë suaj duke zgjedhur një krevat një piazza dhe gjysma prej hekuri të farkëtuar më të rafinuar në stil ose të veshur me susta në pëlhurë ose eko-lëkurë për ata që preferojnë një stil modern dhe të modës.

Shtë gjithashtu e mundur të kërkoni shtretër të bërë me porosi dhe veçori të tjera me porosi. Për ta bërë këtë, thjesht kontaktoni shërbimin tonë të klientit në formatin e duhur të përfshirë në fletët e të dhënave të produktit ose duke shkruar një email në adresën në faqen tonë të internetit. Stafi ynë do të jetë në gjendje të krijojë një kuotë të personalizuar dhe t'u përgjigjet pyetjeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë