Thika Profesionale dhe Artizanale për Kuzhinë dhe Koleksion

139 Produkte
Viadurini Decor
lek 27.808,75 lek 41.762,96  - 33%
Coltellerie Berti
lek 40.766,24 lek 49.138,77  - 17%
Coltellerie Berti
lek 41.463,95 lek 49.138,77  - 16%
Coltellerie Berti
lek 42.460,67 lek 50.334,84  - 16%
Coltellerie Berti
lek 38.274,41 lek 43.856,09  - 13%
Coltellerie Berti
lek 36.978,67 lek 40.367,54  - 8%
Coltellerie Berti
lek 34.885,53 lek 38.772,78  - 10%
Coltellerie Berti
lek 33.789,14 lek 37.377,35  - 10%
Coltellerie Berti
lek 38.274,41 lek 43.856,09  - 13%
Coltellerie Berti
lek 38.274,41 lek 43.856,09  - 13%
Coltellerie Berti
lek 40.566,90 lek 47.444,32  - 14%
Coltellerie Berti
lek 39.470,49 lek 45.550,54  - 13%
Coltellerie Berti
lek 51.331,56 lek 70.767,79  - 27%
Coltellerie Berti
lek 48.640,40 lek 71.963,87  - 32%
Coltellerie Berti
lek 48.640,40 lek 65.485,13  - 26%
Coltellerie Berti
lek 42.660,03 lek 57.511,29  - 26%
Coltellerie Berti
lek 41.364,27 lek 55.418,16  - 25%
Coltellerie Berti
lek 41.364,27 lek 55.418,16  - 25%
Coltellerie Berti
lek 68.076,63 lek 89.107,62  - 24%
Coltellerie Berti
lek 53.524,37 lek 74.655,04  - 28%
Coltellerie Berti
lek 51.331,56 lek 70.767,79  - 27%
Coltellerie Berti
lek 55.816,85 lek 77.844,57  - 28%
Faqe 1 të 6

Set thikash profesionale dhe thika kuzhine të bëra me dorë, të firmosura nga marka e famshme italiane "Coltellerie Berti".

Në këtë seksion të faqes tonë ne ju ofrojmë grupe thika profesionale dhe thika kuzhine të dizenjuara nga marka e famshme Italien " Coltellerie Berti ".
Ekzistojnë modele të ndryshme thikash që ne ofrojmë në katalogun tonë online, të ndryshme për funksionalitetin, materialin e tehut dhe dorezën.

Materialet e tehut të thikës:
Çeliku i karbonit : një rrugicë shumë e lashtë çeliku dhe karboni. Produkti që rezulton është zakonisht me rezistencë të lartë dhe çmim të ulët. Sidoqoftë, mund të ndryshket lehtë dhe prandaj kërkon një kujdes të kujdesshëm.
Çeliku inox : ka karakteristikën e veçantë të të qenit rezistent ndaj acidit dhe lagështisë, kështu që nuk do të ndryshket kurrë.

Materiale për dorezën e thikës:

Druri : një dorezë druri me thikë është shumë praktike, por, për shkak të porozitetit të vetë materialit, ka të ngjarë të thithë mikroorganizmat. Prandaj, pjatalarëse duhet të shmanget në favor të larjes së duarve.
Çeliku inox : ky është materiali i preferuar nga Chefs, në sajë të rezistencës dhe karakteristikave të tij sanitare. Ata janë mjaft të rëndë, prandaj më mirë të testohen për të ditur nëse përputhen me pritjet dhe aftësitë personale.  

Në faqen tonë ka shumë modele thikash që do t’i gjeni të ndara në thika xhepi, thika djathi me komplete speciale, thika tryeze për të shtruar tryezën tonë çdo ditë me stil. 
Dhe për thikat më profesionale të kuzhinës thika e kuzhinierit, thika e perimeve ( Santoku ),thikë e dhëmbëzuar, thikë për zhveshje, për filetim dhe gjithashtu pirunë të mëdhenj të pjekur

Zbuloni të gjitha produktet e Coltellerie Berti në katalogun tonë online dhe na kontaktoni në rast trarësh ose për të marrë një vlerësim të personalizuar.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në