Kolltuqe Moderne - Cilësia e Vërtetë e Prodhuar në Itali

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
124 Produkte
Viadurini Living
lek 98.658,31 lek 123.322,90  - 20%
Viadurini Living
lek 38.905,64 lek 48.632,05  - 20%
Viadurini Living
lek 37.909,75 lek 47.387,20  - 20%
Viadurini Living
lek 32.200,06 lek 40.250,07  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 40.250,07
Viadurini Living
lek 22.440,46 lek 28.050,57  - 20%
Viadurini Living
lek 23.303,54 lek 29.129,43  - 20%
Viadurini Living
lek 56.233,91 lek 70.292,39  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 22.905,19 lek 28.631,49  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 22.174,88 lek 27.718,61  - 20%
Viadurini Living
lek 58.026,49 lek 72.533,11  - 20%
Viadurini Living
lek 100.849,25 lek 126.061,56  - 20%
Viadurini Living
lek 52.316,79 lek 65.395,99  - 20%
Viadurini Living
lek 66.259,08 lek 82.823,86  - 20%
Viadurini Living
lek 124.351,97 lek 155.439,96  - 20%
Viadurini Living
lek 100.318,12 lek 125.397,64  - 20%
Viadurini Living
lek 20.647,87 lek 25.809,84  - 20%
Faqe 1 të 6

Kolltuqe moderne me cilësi të vërtetë Made in Italy.

Një aksesor i rëndësishëm për dhomën tuaj të jetesës, ideal për t'ju dhuruar një moment relaksi duke dëgjuar muzikë ose duke lexuar një libër, është madhështia e tij kolltuk moderne!

Në këtë pjesë të dedikuar për një mobilje të rëndësishme të projektimit do të gjeni kolltuqe me dizajnin më të larmishëm: një stil klasik që kujton elegancën dhe mbretërinë e periudhës barok me kolltuqe të bëra prej drurimbuluara me ar dhe me tapiceri në kadife; ose një stil më modern ku dizajneri luan me materialet dhe pëlhurat duke bërë kolltuqe të veshur me susta të mbuluara me lëkurë ose pëlhurë. Por edhe lojëra me ngjyra falë produkteve me pëlhurë në vepra teknike, ku pjesët shumëngjyrësh kontribuojnë për t’i dhënë një prekje gëzimi dhe butësie çdo ambienti.

Zbuloni të gjithë katalogun në faqen tonë të internetit dhe nëse keni nevojë për ndihmë, mos hezitoni të na kontaktoni në bisedën tonë ose me email. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në blerjen tuaj në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë