Tavolina Kopshti - Dizajn Modern

  • Komente :
  • : 4,9
164 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 317.358,68 lek 476.038,01  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 419.822,47 lek 629.733,70  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 981.778,57 lek 1.472.667,84  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 205.924,31 lek 308.886,47  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 97.081,46 lek 120.301,27  - 19%
Viadurini in the Garden
lek 164.859,06 lek 214.462,30  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 111.633,71 lek 157.122,45  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 404.373,16 lek 526.458,57  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 369.188,61 lek 480.923,98  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 333.206,67 lek 454.010,30  - 27%
Viadurini in the Garden
lek 532.153,88 lek 872.636,68  - 39%
Viadurini in the Garden
lek 115.221,93 lek 139.163,37  - 17%
Viadurini in the Garden
lek 129.076,47 lek 168.506,09  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 110.836,32 lek 144.473,95  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 90.602,72 lek 118.193,18  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 67.079,89 lek 85.728,71  - 22%
Viadurini in the Garden
lek 84.722,01 lek 105.404,15  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 175.324,72 lek 209.121,82  - 16%
Viadurini in the Garden
lek 75.153,41 lek 105.966,30  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 55.517,84 lek 72.236,98  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 118.909,84 lek 154.873,83  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 274.399,64 lek 342.633,74  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 158.579,67 lek 207.013,74  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 53.723,72 lek 69.988,36  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 41.862,64 lek 52.983,15  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 45.351,19 lek 52.561,53  - 14%
Viadurini in the Garden
lek 108.344,50 lek 141.382,09  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 127.880,39 lek 180.311,36  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 106.749,74 lek 150.517,12  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 134.957,18 lek 190.289,62  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 596.741,95 lek 895.162,77  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 741.865,78 lek 1.112.848,49  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 460.289,69 lek 690.434,54  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 226.755,96 lek 340.183,78  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 232.138,30 lek 348.257,29  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 142.432,65 lek 206.527,33  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 70.468,78 lek 91.340,29  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 45.949,24 lek 58.532,95  - 21%
Viadurini in the Garden
lek 88.808,60 lek 118.800,19  - 25%
Viadurini in the Garden
lek 77.246,54 lek 112.007,48  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 139.342,78 lek 202.047,04  - 31%
Viadurini in the Garden
lek 152.200,59 lek 215.891,61  - 30%
Viadurini in the Garden
lek 443.245,62 lek 664.918,26  - 33%
Faqe 1 të 4

Dizajni i zgjatur dhe i palosshëm i tabelave në natyrë ose kopsht në hekur, dru tik dhe çelik.

Pas një jave të gjatë pune, ne meritojmë pushimin e duhur në kopshtin tonë të mirëmbajtur. Lëndinë është jeshile, lulet janë një shpërthim ngjyrash dhe një fllad i lehtë përkëdhel fytyrën. Dofarë duhet të bësh të gjitha këto? Kombinimi i duhur i mobiljeve të kopshtit. Tavolinë në natyrë: tavolina kopshtesh të fiksuara ose shtrirëse të bëra me materiale të ndryshme, karrige dhe stola, divan dhe gazebos që ju ofrojnë rehatinë e duhur, por edhe hartimin dhe cilësinë e një produkti që zgjat me kalimin e kohës.

Ju mund të zgjidhni midis tabelave bashkëkohore, klasike, vendase ose ekzotike. Tastedo shije do të jetë e kënaqur. Materiali zgjidhet me kujdes për t’i bërë ballë edhe kushteve më të këqija të motit, në mënyrë që të jetë i qëndrueshëm me kalimin e kohës. Të gjitha tabelat janë bërë nga një material rezistent ndaj agjentëve atmosferikë, siç është uji dhe rrezet e diellit, dhe i cili lejon mirëmbajtje të lehtë.

Ndër propozimet tona: tabela prej druri për të dhënë një prekje klasike në ambientet e jashtme. Për një stil më modern, në vend të kësaj, zgjidhni tryezat e kopshtit me dru tik, të cilat kërkojnë shumë për cilësinë e tyre të shkëlqyeshme. Në fakt, dru tik aktualisht është një nga llojet më të mira të drurit për të prodhuar tryeza kopshtesh, pasi është një dru fisnik, vendas në Azi, i qëndrueshëm me kalimin e kohës dhe mbi të gjitha shumë rezistent ndaj kushteve më të dëshpëruara të motit. Më në fund, tavolina kopshtesh prej çeliku ose hekuri për të dhënë një atmosferë elegante dhe të rafinuar falë materialeve të mirëmbajtjes së lehtë.

Në faqen tonë mund të gjeni një zgjidhje për çdo dëshirë tuaj. Të gjitha produktet e paraqitura në katalog janë bërë nga materiale me cilësi të lartë dhe janë rezultat i zgjedhjes së kujdesshme të bërë nga stafi ynë. Mos harroni se për çdo dyshim ju na gjeni në dispozicionin tuaj. Do të jetë kënaqësi për ne që t'ju ndihmojmë të zgjidhni kopshtin modern ose klasik ose tryezën e tarracave që është e përshtatshme për ju! Zbuloni ofertat tona dhe blini tryezën e kopshtit të ëndrrave tuaja në internet!
Ndër prodhuesit më të mirë të dizajnit të mobiljeve në natyrë të bëra në Itali theksojmë: Varaschin, Talenti.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në