Stola Moderne - Protagonist i Stilit të Thjeshtë i Dhomës tuaj të Jetesës

31 Produkte
Viadurini Living
lek 47.942,69 lek 67.119,76  - 29%
Viadurini Living
lek 43.856,09 lek 61.398,53  - 29%
Viadurini Living
lek 27.410,06 lek 41.164,93  - 33%
Viadurini Living
lek 29.004,83 lek 43.557,08  - 33%
Viadurini Living
lek 278.785,25 lek 362.420,81  - 23%
Viadurini Living
lek 53.026,01 lek 79.539,02  - 33%
Viadurini Living
lek 178.215,24 lek 245.937,03  - 28%
Viadurini Living
lek 74.256,34 lek 103.958,88  - 29%
Viadurini Living
lek 42.959,04 lek 65.385,45  - 34%
Viadurini Living
lek 43.058,72 lek 58.807,05  - 27%
Viadurini Living
lek 29.901,88 lek 45.450,87  - 34%
Viadurini Living
lek 40.068,53 lek 54.720,45  - 27%
Viadurini Living
lek 30.400,25 lek 41.463,95  - 27%
Viadurini Living
lek 87.911,54 lek 116.916,37  - 25%
Viadurini Bathroom
lek 65.385,45 lek 94.788,98  - 31%
Faqe 1 të 2

Stola moderne të projektimit për ambiente të jashtme ose të mbyllura prej druri ose metali të bëra në Itali.

Në këtë pjesë ju paraqesim stolat moderne, një mobilje funksionale për të dekoruar dhomën tuaj të jetesës.

Në mesin e propozimeve tona ka edhe stola prej druri këndor, për të cilët ka shumë hapësirë dhe mund ta përdorë atë edhe me tavolina të gjata kjo pankinë ka një stil shumë themelor dhe nuk ka kurrizin. Të ngjashme por me karakteristika të ndryshme mund të gjeni stola druri të bëra me një enë praktike nën sedilje ose të veshur me susta në lëkurë të zezë faux për ta bërë vendin edhe më të rehatshëm.

Nga ana tjetër, për ata që pëlqejnë një stil më mbretëror ka "Vania", një stol i bërë me një stil barok me këmbët prej druri të skalitura me dekorime dhe zbukurim ari dhe ulur të veshur me susta në kadife të zezë.
Zbuloni në këtë pjesë ofertat kushtuar stileve moderne për të furnizuar shtëpinë tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në